9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
home
/
Blog
/
Laatste nieuws

Week 32: Een zonnige week bij Velderhof

Velderhof zitadviseur

 

 

Iedere dag zetten wij ons in om u de optimale zitervaring te bieden. Daar komt nogal eens wat bij kijken en we vinden het leuk om dat te laten zien. In deze blog nemen we u graag mee met de belevenissen van de week. We geven een overzicht van onze Facebookberichten, delen allerlei interessante informatie over onze zitmeubels, onze winkels en nog veel meer. Bent u benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Een kijkje achter de schermen

De zomer is volop bezig en dat betekent ontspannen geblazen. De Maggiore was onze best verkochte stoel van de afgelopen week. Deze relaxstoel heeft vele opties en mogelijkheden, dus we begrijpen deze voorkeur van onze klanten helemaal.

 

Een rondje sociale media

Wist u dat wij ook op Facebook en Instagram zitten? Wij posten daar dagelijks alles op het gebied van de optimale zitbeleving. We zetten de berichten van de afgelopen week hieronder op een rijtje zodat u deze rustig nog eens kunt bekijken. Vergeet de berichten niet te liken en ons te volgen! Dat wordt zeer gewaardeerd en vinden we gezellig!

MAANDAG 8 AUGUSTUS - STOEL VAN DE MAAND

 

 

DINSDAG 9 AUGUSTUS - KLANTERVARINGEN OVER HET BESTELPROCES EN DE LEVERING

 

 

WOENSDAG 10 AUGUSTUS - DE 3 BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN EEN STA-OP STOEL

 

DONDERDAG 11 AUGUSTUS - GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

 

 

VRIJDAG 12 AUGUSTUS - ZONNIG ZOMERVOORDEEL BIJ VELDERHOFWat staat er op de planning?

Binnenkort gaan we onze zesde winkel openen en wel in het mooie dorp Beek in Limburg. We zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten en delen hier snel meer over!

Van 13 tot en met 17 september staan we op de 50PlusBeurs op de de Jaarbeurs in Utrecht. De 50PlusBeurs is al bijna 30 jaar het evenement voor de actieve plussers. U vindt er honderden stands met volop vermaak en informatie. Er zijn talloze activiteiten zoals modeshows, optredens en natuurlijk kunt u zich laten inspireren op het woonplein waar wij ook te vinden zijn. 

Wilt u graag naar de 50PlusBeurs en bent u op zoek naar gratis kaarten? Wanneer u uw inschrijft als Velderhof VIP krijgt u twee gratis toegangskaarten voor de beurs en kunt u genieten van vele voordelen. Neem eens een kijkje op deze pagina, als u er graag bij wilt zijn!

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u