9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Week 33: Een gezellige week bij Velderhof

24 augustus 2022

Komkommertijd? Daar doen we bij Velderhof niet aan. Iedere dag zijn we druk bezig om voor u het ultieme relax momentje een stapje dichterbij te brengen. Ook deze week hebben we daar weer flink ons best voor gedaan en we nemen u graag mee met onze belevenissen. We geven een overzicht van onze sociale media berichten en delen hier de laatste nieuwtjes. Benieuwd geworden? Lees dan maar gauw verder!


De stoel van de week

Deze week is de Maggiore wederom de meest populaire stoel. Deze stoel is ideaal wanneer u rugklachten heeft. De rugleuning biedt voldoende ondersteuning en is zo geplaatst dat u goed rechtop kunt zitten. Maggiore kent talloze relax opties en mogelijkheden dus we snappen de keuze voor deze veelzijdige relaxstoel helemaal.


Een rondje sociale media

Op Facebook en Instagram zijn wij dagelijks actief. Hier delen we alles op het gebied van goed zitten, geven we  tips en wooninspiratie. We hebben de berichten van de afgelopen week overzichtelijk op een rijtje gezet zodat u deze op uw gemak nog even eens kunt nalezen. We zouden het erg leuk vinden als u ons op Facebook gaat volgen!

MAANDAG 15 AUGUSTUS - VANDAAG IS HET RELAXATION DAY. ONTSPANNEN LUKT HET BEST IN EEN COMFORTABELE STOEL!

 

DINSDAG 16 AUGUSTUS - OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE STOEL? MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN DESKUNDIG ADVIESGESPREK.

 


WOENSDAG 17 AUGUSTUS - EEN GEZELLIGE ZITHOEK CREËREN MET DEZE 5 TIPS!

 

DONDERDAG 18 AUGUSTUS - ENDINE DE SPORTIEVE STOEL VAN DE MAAND

 

 

beek 2

Wat staat er op de planning?

Zoals we vorige week al even kort hebben benoemd openen we onze zesde winkel in Beek. De eindstreep is bijna in zicht en er wordt nog even heel hard gewerkt om deze te bereiken!


In de week van 13 tot en met 17 september staan we op de 50PlusBeurs op de de Jaarbeurs in Utrecht. Het is gelukt om voor een aantal van onze website bezoekers gratis entreetickets te regelen. Wilt u er ook een voor uzelf en uw metgezel bemachtigen? Wanneer u uw inschrijft als Velderhof VIP krijgt u twee gratis toegangskaarten voor de beurs en kunt u genieten van vele voordelen. Neem eens een kijkje op deze pagina, als u er graag bij wilt zijn!

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u