9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Home
/
Werken bij
/
online marketeer

Online Marketeer

Leuk dat jij al bij Velderhof bent uitgekomen! Ga jij met jouw online advertisement en marketing kennis ervoor zorgen dat nog meer mensen ons weten te vinden? Wij zijn op zoek naar een Online Marketeer.

Velderhof is een kleinschalige organisatie, waarbij echt een start-up gevoel heerst. Dit maakt dat er geen sprake is van hiërarchie en de lijntjes kort zijn.

 

Wat is de functie?

Wij zoeken een Online Marketeer voor 32-40 uur in de week die het Velderhof team komt versterken in alles op het gebied van Online en Marketing. Ga jij de uitdaging aan?

 

Wat ga je dan precies doen?

Als Online Marketeer bij Velderhof ben je verantwoordelijk voor alle online (social) advertisement. Hierbij kan je denken aan het organiseren, coördineren, en beheren van de online campagne planning en – begroting. Ook houd jij je bezig met zowel de SEO als de SEA strategie en monitoring om ervoor te zorgen dat onze vindbaarheid te allen tijde optimaal is. Continue marktonderzoek naar ontwikkelingen en kansen is hier ook een onderdeel van.

Naast de werkzaamheden die je zelf uitvoert, ben je de schakel tussen onze interne stakeholders en externe partijen. Hierbij kan je denken aan het monitoren en sturen op doelstellingen van externe partijen en het toezien op de naleving van het budget en eventueel bijsturen waar nodig.

Door de vele aspecten binnen de functie is geen dag hetzelfde en zal je je nooit vervelen.

 

Wie wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar iemand die de handjes uit de mouwen wil steken en mee wil bouwen aan de groei van Velderhof. Je bent ondernemend en een echte zelfstarter. Je hebt hbo werk- en denkniveau en een bewezen trackrecord binnen het vakgebied. Je bent doortastend en analytisch. Middels jouw communicatieve vaardigheden weet je je goed te verbinden met zowel jouw interne als externe stakeholders.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Aangezien we binnen Velderhof met een klein team werken, zitten we samen met een ander bedrijf in een heel mooi pand. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Denk hierbij aan iedere dag een verse lunch door de chefkok bereidt.

Daarnaast kan je rekenen op het volgende:

  • Je komt als persoon tot je recht. Je maakt het verschil voor de interne klanten en voor jezelf.
  • Je kunt bij ons je talenten ontwikkelen. Je krijgt hier alle ruimte voor.
  • Je komt in een open cultuur waar voldoende ruimte is voor een grapje en ontspanning.
  • Je ontvangt 200 vakantie-uren / 5 vakantieweken (o.b.v. 40 uur per week).
  • Je bouwt pensioen op binnen een mooie regeling.
  • Je krijgt € 150 bruto voor je verjaardag (sorry, nou is het geen verrassing meer).
  • Je ontvangt veel leuke kortingen op uitjes via www.wegnahetwerk.nl.
  • Je werkt bij de nr. 1 zitspecialist van Nederland.

 

Geïnteresseerd?

Dat is mooi! Solliciteer snel door je cv en motivatie te sturen naar info@velderhof.nl En wij nemen snel contact met je op!

Nog vragen?

Dat kan natuurlijk ook! Onze Corporate Recruiter Marit Keetman helpt je graag verder, je kan haar bereiken door te mailen naar info@velderhof.nl 

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen bij het team!

 

Velderhof_contact-opnemen

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
Velderhof_contact-opnemen