Velderhof blog

Wat kost een sta-op stoel? Van small tot Xl sta-op stoel

Geschreven door Test auteur | 20 juni 2023

Wat kost een sta-op stoel? Iets wat veel mensen zich afvragen wanneer ze zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe fauteuil. Een sta-op stoel biedt u de gelegenheid om lekker te ontspannen en veilig op te staan. Welke extra comfortfuncties u aan de stoel toevoegt en hoe u de stoel laat uitvoeren bepalen uiteindelijk de prijs. We vertellen u in deze blog meer over wat een sta-op stoel kost en leggen uit waarom. 


Kiest u voor een sta-op stoel small of een sta-op stoel xl? 

Sta-op stoelen komen in diverse soorten en maten. Zo kunt u een small sta-op stoel kopen of een xl sta-op stoel. Dit heeft alles te maken met uw lichaamsmaten. Bij het aanmeten van een geschikte sta-op stoel wordt er goed gekeken naar de zithoogte en zitdiepte van de stoel. Dit zodat u de juiste zithouding aanneemt en voldoende wordt ondersteund. 

Wat zijn de prijscategorieën van sta-op stoelen?


Naast de maatvoering bepalen een aantal factoren de prijs van een sta-op stoel. Hieronder volgt een opsomming hiervan:

  • Materiaalsoort 
  • Model stoel
  • Afmeting 
  • Comfortfuncties
  • Soort bediening 
  • Accu of snoer


Wat kost de goedkoopste sta-op stoel?

Bij Velderhof kunt u goed terecht voor goedkope sta-op stoelen, zo kunt u sta-op stoel Florance al aanschaffen vanaf 495,-. Ook hebben we een speciale maandactie waarbij een stoel of bank wordt uitgelicht en voor een aantrekkelijke actieprijs wordt aangeboden. Hierbij komen regelmatig ook onze sta-op stoelen in de aanbieding, zodat u deze voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. Door onze acties in de gaten te houden heeft u een kwalitatieve seniorenstoel voor een betaalbare prijs! 

 

 

Altijd het actuele aanbod in onze gratis brochure

Altijd op de hoogte van het actuele aanbod en een prijsindicatie? Onze gratis brochure heeft ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie bekijken.

Alleen t/m 24 juli ontvangt u een kortingsvoucher t.w.v. 100 euro in uw mailbox. Deze mag u combineren met de huidige kortingsactie op uw nieuwe sta-op stoel. 

Vraag vrijblijvend en gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd = de volgende dag al in huis!

 

Wat is de prijs van sta-op stoel?

De prijs van een sta-op stoel kan erg variëren. Kiest u voor een eenvoudige uitvoering zonder al te veel extra’s? Dan kan u denken aan een stoel met een vanaf prijs van 495 euro. Wilt u een luxe sta-op stoel met extra comfortopties? Denk aan een leren sta-op stoel met relaxfuncties, massage en verwarming. Dan kunnen we stellen dat de sta-op stoelen in een hoger segment plaatsvinden en loopt de prijs op. Houd er rekening mee dat een sta-op stoel zo gemaakt is dat deze jaren meegaat en u betaalt voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct. 


Waar vind ik de prijzen van een sta-op fauteuil?

Om te achterhalen wat de prijzen van een sta op stoel zijn kunt u op de website kijken. Ook kunt u voor meer informatie onze brochure aanvragen. Echter zijn de prijzen van de fauteuil van zoveel verschillende factoren afhankelijk dat we u willen aanraden om een afspraak te maken. Een stoel op maat wordt volledig naar wens samengesteld. Door daar met een adviseur naar te kijken krijgt u het beste advies en hoort u wat de sta-op stoel precies gaat kosten. 


Wilt de sta-op stoelen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!