9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
kosten sta op stoel

Wat kost een sta-op stoel? Van small tot Xl sta-op stoel

20 juni 2023
sta_op_stoel_thuisdemonstratie

Wat kost een sta-op stoel? Iets wat veel mensen zich afvragen wanneer ze zich aan het oriënteren zijn voor een nieuwe fauteuil. Een sta-op stoel biedt u de gelegenheid om lekker te ontspannen en veilig op te staan. Welke extra comfortfuncties u aan de stoel toevoegt en hoe u de stoel laat uitvoeren bepalen uiteindelijk de prijs. We vertellen u in deze blog meer over wat een sta-op stoel kost en leggen uit waarom. 


Kiest u voor een sta-op stoel small of een sta-op stoel xl? 

Sta-op stoelen komen in diverse soorten en maten. Zo kunt u een small sta-op stoel kopen of een xl sta-op stoel. Dit heeft alles te maken met uw lichaamsmaten. Bij het aanmeten van een geschikte sta-op stoel wordt er goed gekeken naar de zithoogte en zitdiepte van de stoel. Dit zodat u de juiste zithouding aanneemt en voldoende wordt ondersteund. 

Wat zijn de prijscategorieën van sta-op stoelen?


Naast de maatvoering bepalen een aantal factoren de prijs van een sta-op stoel. Hieronder volgt een opsomming hiervan:

  • Materiaalsoort 
  • Model stoel
  • Afmeting 
  • Comfortfuncties
  • Soort bediening 
  • Accu of snoer


Wat kost de goedkoopste sta-op stoel?

Bij Velderhof kunt u goed terecht voor goedkope sta-op stoelen, zo kunt u sta-op stoel Florance al aanschaffen vanaf 495,-. Ook hebben we een speciale maandactie waarbij een stoel of bank wordt uitgelicht en voor een aantrekkelijke actieprijs wordt aangeboden. Hierbij komen regelmatig ook onze sta-op stoelen in de aanbieding, zodat u deze voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. Door onze acties in de gaten te houden heeft u een kwalitatieve seniorenstoel voor een betaalbare prijs! 

 

Sta_op_stoel_brochure

 

Altijd het actuele aanbod in onze gratis brochure

Sta-op stoel voordeel

Altijd op de hoogte van het actuele aanbod en een prijsindicatie? Onze gratis brochure heeft ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie bekijken.

Alleen t/m 24 juli ontvangt u een kortingsvoucher t.w.v. 100 euro in uw mailbox. Deze mag u combineren met de huidige kortingsactie op uw nieuwe sta-op stoel. 

Vraag vrijblijvend en gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd = de volgende dag al in huis!

 

Wat is de prijs van sta-op stoel?

De prijs van een sta-op stoel kan erg variëren. Kiest u voor een eenvoudige uitvoering zonder al te veel extra’s? Dan kan u denken aan een stoel met een vanaf prijs van 495 euro. Wilt u een luxe sta-op stoel met extra comfortopties? Denk aan een leren sta-op stoel met relaxfuncties, massage en verwarming. Dan kunnen we stellen dat de sta-op stoelen in een hoger segment plaatsvinden en loopt de prijs op. Houd er rekening mee dat een sta-op stoel zo gemaakt is dat deze jaren meegaat en u betaalt voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct. 


Waar vind ik de prijzen van een sta-op fauteuil?

Om te achterhalen wat de prijzen van een sta op stoel zijn kunt u op de website kijken. Ook kunt u voor meer informatie onze brochure aanvragen. Echter zijn de prijzen van de fauteuil van zoveel verschillende factoren afhankelijk dat we u willen aanraden om een afspraak te maken. Een stoel op maat wordt volledig naar wens samengesteld. Door daar met een adviseur naar te kijken krijgt u het beste advies en hoort u wat de sta-op stoel precies gaat kosten. 


Wilt de sta-op stoelen gratis thuis uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van de thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk testen hoe de stoel zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! Ook interessant voor u