9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo

Velderhof op de 50PlusBeurs

13 t/m 17 september, Jaarbeurs Utrecht

nieuwsbrief_1200x628_50plusbeurs_3

Laat u inspireren op de 50PlusBeurs!

Al 28 jaar is de 50PlusBeurs in Utrecht dé ultieme plek om geïnspireerd te raken. Honderden stands met informatie, entertainment en aanbiedingen zorgen ervoor dat u een fantastisch dagje uit zult ervaren en wij dragen daar graag aan ons steentje aan bij.

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Bijzondere ontmoetingen

Ontmoet schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, muziek, theater, dans en show. Bekijk de nieuwe herfst- en wintercollectie bij de modeshows. Leer van presentaties van bijvoorbeeld cardiologe Janneke Wittekoek of meteoroloog Helga van Leur. Ontdek het PlusPodium met o.a. Meester Frank Visser of televisie icoon Ivo Niehe. Beleef daarnaast het Hersenfestival met o.a. prof. dr. Erik Scherder en Dick Swaab.

 

https://www.velderhof.nl/hubfs/image001.png

Even bijkomen met Willeke’s appeltaart op een Velderhof stoel!

Velderhof heet u graag welkom op de 50PlusBeurs. Met een ruime selectie relaxfauteuils, sta-op stoelen en relaxbanken willen we u graag laten zien wat we in huis hebben. Uiteraard mag u deze uitgebreid testen en zo kunt u meteen even bijkomen van het vele wandelen op de beursvloer. En dat ontspannen lukt volgens Velderhof het beste onder het genot van een gratis kopje koffie en een stukje appeltaart van Willeke. Gezellig genieten!

https://www.velderhof.nl/hubfs/Ontspannen_winkelen_relaxstoel.jpg

Het uitzoeken van een stoel is een ontspannen feestje 

Het oriënteren en aanschaffen van een nieuw zitmeubel kan lastig zijn. Misschien weet u niet goed wat u zoekt of wat er allemaal op de markt is. Daarom staan onze adviseurs op de stand voor u klaar om u alles te vertellen over de stoelen. Zij zijn gespecialiseerd in ergonomie waardoor ze u van professioneel advies kunnen voorzien. Tevens denken ze ook graag met u mee wat betreft de keuze voor het model, uiterlijk en functionaliteiten van de stoel. Ze hebben er zin in om u te helpen bij uw zoektocht naar ontspanning!

U kunt ons vinden op het woonplein in hal 7.

Met korting naar de 50PlusBeurs via Velderhof

Bestel vóór 13 september 2022 een beursticket voor slechts € 7,50 i.p.v. € 17,50.

Ga naar www.50plusbeurs.nl, gebruik actiecode: VELDERHOF22 en bestel! 

Wij verwelkomen u graag op onze stand. Daar kunt u even heerlijk uitrusten onder het genot van een kopje koffie en een punt verse appeltaart. Natuurlijk hebben wij ook een knaller van een beursaanbieding die u niet wilt missen!Bestel uw tickets hier
VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66

Doordeweeks van 8.00-18:00
Zaterdag van 9.00-17.00

mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl

Binnen 1 werkdag antwoord.

VH klantenservice