9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo

Welkom in de winkel in Best

Velderhof Best
Koningin Julianaweg 13
5684 VA Best
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Velderhof Best 4
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Wilt u een relaxstoel kopen in Best?

Dan bent u bij Velderhof aan het juiste adres. Naast de thuisdemonstratie service –  waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel In Best.

Kom voor een nieuwe relaxstoel naar de meubelwinkel in Best

Velderhof maakt goed zitten graag zo makkelijk mogelijk voor u. Daarom hebben we door heel Nederland verspreid winkels waar u sta-op stoelen, relaxfauteuils en relaxbanken kunt vinden. In Best kunt u rekenen op een warm en hartelijk ontvangst. Wij vinden het belangrijk dat u ruim de tijd kunt nemen om een weloverwogen beslissing te nemen tijdens uw zoektocht naar een comfortabele stoel. Onze adviseurs in Best staan voor u klaar om u daarbij van dienst te zijn. 

Sta op stoel kopen en gratis zitadvies in Best, Noord-Brabant? 

De adviseurs in de winkels van Velderhof zijn allen gespecialiseerd in ergonomie. Dus mocht u bepaalde pijnklachten hebben en een stoel voor uw gezondheid willen aanschaffen, dan kunnen wij u daarbij helpen. U kunt in Best terecht voor gratis vakkundig zitadvies door deskundigen. Merkt u dat het opstaan uit de stoel niet meer zo soepel gaat? In onze winkel vindt u diverse sta-op stoelen die u veilig ondersteunen en helpen bij het opstaan. Maar wij zijn niet slechts een sta-op stoelen winkel in Best, we hebben veel meer in huis. We leveren maatwerk en doen dat met veel passie en plezier in ons werk. Iedere dag weer!

Showroom bezoek Best combineren met leuk dagje erop uit. 

Best is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen vlakbij Eindhoven en Helmond. Een leuk feitje over Best is dat daar vroeger klompen werden gemaakt. Wanneer u onze relaxstoelen winkel bezoekt kunt u dat goed combineren met interessante musea dat Best kent. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het speelgoedmuseum het Spelebos. Dit museum staat boordevol speelgoed van vroeger, zoals porseleinen poppen en tinnen soldaatjes.

Ook kunt u in Best naar het Museum Bevrijdende Vleugels. Dit museum neemt u mee naar de gebeurtenissen tijdens de tweede wereldoorlog en gaat over Operatie Market Garden en de bevrijding. Maar wat u al dan niet gaat doen voor of na uw bezoek aan onze meubelwinkel in Best, wij hopen dat u er een plezierige dag zult hebben!

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice