9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Home
/
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Onderstaand vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met de onze klantenservice, zij helpen u graag verder. Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0499 729 366.

Velderhof_veelgestelde_vragen_pagina

 

Over onze producten en diensten

 

Waar kan ik meer informatie vinden over de Velderhof collectie?

Op de website kunt u onze gehele collectie relaxstoelen, sta-op stoelen en relaxbanken bekijken. Wilt u meer lezen over onze zitmeubels en inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de blogpagina. Hier vindt u uitgebreide artikelen over de zitmeubelen, de verschillende relaxfuncties, materialen, tips over het onderhoud en nog veel meer. 

Lijkt het u fijn om op uw gemak door de collectie te bladeren? Uiteraard is het ook mogelijk om onze gratis brochure per post te ontvangen. 

Ja, ik wil graag de gratis brochure aanvragen! 

Welke acties heeft Velderhof op dit moment? 

Bij Velderhof is een nieuwe relaxstoel of bank vinden een ontspannen feestje. Wij helpen u om graag in uw zoektocht naar het zitmeubel die aan al uw wensen voldoet. En de kers op de taart is uiteraard een betaalbare prijs. Bij ons betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe relaxstoel, sta-op stoel of relaxbank. Kijk daarom eens op onze actiepagina om te zien van welke actie u momenteel kunt profiteren. 

Is een afspraak om de relaxstoelen uit te proberen gratis?

Jazeker, zowel een thuisdemonstratie als een winkelafspraak is volledig kosteloos en vrijblijvend. U kunt via de website een afspraak maken, of  gratis bellen naar 0499 729 366

Wat is het voordeel van het thuis uitproberen? 

U kunt bij een thuisdemonstratie meteen ervaren hoe de door u geselecteerde relaxstoelen zitten en hoe ze in uw eigen woonkamer staan. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend en kosteloos.

Waar vind ik de dichtstbijzijnde Velderhof winkel?

Bent u op zoek naar een Velderhof winkel bij u in de buurt? Wij hebben winkels in heel Nederland. Vind eenvoudig de locaties en winkelinformatie op onze winkelpagina. Uiteraard kunnen wij voor persoonlijk en vrijblijvend advies ook aan huis komen.

Maak nu een afspraak voor gratis zitadvies!

Is het nodig om een winkel afspraak maken?

Nee dit is niet persé nodig. U bent altijd welkom om naar binnen te wandelen. Wel is het aan te raden om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat de adviseur uitgebreid de tijd voor u kunt nemen en u niet hoeft te wachten.

Velderhof_veelgesteldevragen_02

 

Bestellen en betalen

 

Hoeveel kost een relaxstoel?

De kosten van een relaxstoel kunnen erg verschillen en daarom is het lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. Het heeft alles te maken met de volgende mogelijkheden; denk aan welke relax opties u kiest, zijn deze elektrisch of handmatig verstelbaar en of u de stoel laat uitvoeren met een accu, of met een vast snoer. Ook de keuze van de stoffering kan hierin bepalend zijn. U kunt altijd gratis bellen naar 0499 729 366 om uw wensen te bespreken, of een afspraak te maken voor een vrijblijvende thuisdemonstratie.

Moet ik gelijk betalen als ik de relaxstoel bestel?

U betaald pas wanneer uw relaxstoel geleverd wordt. Wij gaan de stoel speciaal voor u op maat maken, dus wij vragen enkel een kleine aanbetaling bij bestelling. 

Kan ik de relaxstoel in termijnen betalen?

Het is mogelijk om, zonder rente, in termijnen uw relaxstoel te betalen. U kunt maximaal in 10 termijnen betalen. Deze worden maandelijks van uw bankrekening afgeschreven. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst, kunt u op ieder moment gemakkelijk de orderstatus online inzien. Hier vindt u meer informatie over het verwachte aflevermoment en kunt u het moment van bezorging plannen of wijzigen. Hiervoor heeft u uw ordernummer nodig, welke u kunt vinden op uw orderbevestiging. Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling, dan kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Velderhof_veelgesteldevragen_05

 

Onderhoud en reparatie

 

Hoe kan ik service aanvragen?

We willen dat uw relaxstoel, sta-op stoel of relaxbank goed bevalt, daarom wordt uw zitmeubel voor levering uiterst zorgvuldig geïnspecteerd. Om goede service te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij de firma Oranje, specialist op het gebied van meubelservice. Heeft u vragen over het onderhoud of wilt u een gebrek melden? Neem dan contact op met de firma Oranje  via 088 111 05 80 of de website

Hoeveel jaar garantie heb ik?

Velderhof is een CBW-erkend bedrijf. Hierdoor kunt u bij ons met meer zekerheid uw aankoop doen. Bij CWB-erkende winkels zijn er specifieke algemene voorwaarden die u als consument extra bescherming bieden. Deze voorwaarden omvatten alle belangrijke regels omtrent uw aankoop, zoals zaken als (aan)betalen, annulering, levertijd, bezorging, transport en garantie. Bij Velderhof heeft u standaard drie jaar CWB garantie. U heeft de mogelijkheid om dit uit te breiden naar vijf jaar. Wanneer u voor deze optie kiest bieden we zelfs een professionele oplossing voor als u een glas wijn over de bekleding laat vallen. Dat is pas echt zorgeloos genieten van uw meubelstuk.

Hoe verzorg ik mijn leren stoel?

Nadat u zorgvuldig een leren relaxstoel heeft uitgekozen, is het belangrijk om te weten hoe u deze prachtige luxe stoel in topconditie kunt houden. We geven u graag een aantal tips.

Plaats uw relaxstoel niet te dicht bij warmtebronnen, zoals radiatoren, om uitdroging van het leer te voorkomen.  Vermijd direct zonlicht, omdat langdurige blootstelling het leer kan vervagen en verkleuren. 

Het is belangrijk leerverzorgingsproducten te gebruiken om het leer in goede conditie te houden. Deze producten voeden en hydrateren het leer, waardoor het soepel en glanzend blijft. U ontvangt een speciale verzorgingsset bij aankoop.

Dagelijks gebruik kan stof en vuil op het leer achterlaten. Om het leer in optimale staat te houden, is het belangrijk om de stoel regelmatig schoon te maken met een zachte, vochtige doek. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen moet echter worden vermeden om het leer te beschermen.

Meer informatie over het onderhouden van uw leren stoel leest u hier. 

Hoe verzorg ik mijn stoffen stoel?

U heeft net een prachtige stoffen stoel gekocht, en u wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten zonder u zorgen te maken over vlekken. Stoelen zijn tenslotte bedoeld om gebruikt te worden. Hoewel vlekken soms onvermijdelijk zijn, hebben we enkele handige tips om uw stoffen stoel te onderhouden, zodat u zorgeloos kunt relaxen.

Overweeg om uw stoel te behandelen met een vuilafstotende spray. Dit voorkomt dat vlekken snel doordringen en maakt ze gemakkelijker te verwijderen. Als er toch een vlek ontstaat, is snel handelen cruciaal. Dep de vloeistof voorzichtig op met een witte doek of keukenrol voordat het in de stof trekt. Wacht niet tot de vlek is opgedroogd. 

Wanneer u een stoel bij ons koopt, kunt u deze extra laten verzekeren. Dit biedt professionele vlekkenservice, waarbij een gespecialiseerd bedrijf eventuele vlekken verwijdert. Daarnaast ontvangt u een onderhoudset om uw stoel te beschermen tegen toekomstige vlekken.

Meer informatie over het onderhouden van uw stoffen stoel leest u hier.

Persoonlijk advies

Altijd persoonlijk geholpen door ons eigen personeel

  • Unieke formule 1-2-3-Zitten
  • Stoelen uitproberen in uw eigen woonkamer
  • Professioneel advies van onze zitconsulentes
  • Vrijblijvend 90 dagen op proef

 

Stoel thuis uitproberen
mooie-seniorenstoel
Gratis proefzitten

Persoonlijk advies op maat

Thuis uw favoriete stoel of bank uitproberen?
Dat kan. Wij komen graag bij u
langs met een greep uit onze collectie.

Maak telefonisch een afspraak: 0499 729 366

Of kom naar één van onze winkels.

Landkaart met zitcolsulentes van Velderhof
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66

Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00

mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl

Binnen 1 werkdag antwoord.

VH klantenservice