9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo

Welkom in de winkel in Velp

Velderhof Velp
Hoofdstaat 59
6881 TC Velp
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Front Velp
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Wilt u een relaxstoel kopen in Velp?

Dan bent u bij Velderhof aan het juiste adres. Naast de thuisdemonstratie service –  waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel In Velp.

Uitgebreide collectie relaxstoelen bij Velderhof in Velp (bij Arnhem)

Op de Veluwe ligt het mooie dorp Velp, daar kunt lekker woonwinkelen in de buurt van Arnhem. Centraal gelegen aan de Hoofdstraat is ons karakteristieke oude herenpand gevestigd. Ingericht met allerlei gezellige hoekjes die echt een huiselijke sfeer ademen. Eenmaal binnen merkt u dat de typische ‘Velderhofse gezelligheid’ hier aanwezig is. En dat het meer is dan enkel een winkel met relaxfauteuils. Onze adviseurs laten u graag de uitgebreide collectie relaxfauteuils, bankstellen en andere zitmeubelen zien.

Gratis zitadvies relaxfauteuils in meubel winkel Velp

Wanneer u onze winkel bezoekt helpen onze adviseurs u met alle plezier bij uw keuze en voorzien ze u uiteraard van gratis vakkundig zitadvies. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de wereld van ergonomie en denken graag met u mee. Wees niet bang om uw klachten en wensen bespreekbaar te maken, alleen dan kunnen we u echt van een passend zitadvies voorzien.

Aan de hand van 21 meetpunten wordt uw lichaam opgemeten en op deze manier zorgen wij ervoor dat uw relaxstoel goed past en natuurlijk heerlijk zit. Een relaxstoel is maatwerk en daarom wordt deze aan de hand van 21 meetpunten perfect op uw lichaam afgestemd. Zodat u zeker weet dat dit de ideale stoel voor u is om lekker in te kunnen ontspannen.

Bezoek relaxfauteuil winkel Velp combineren met gezellig dagje uit

Het bezoeken van onze relaxstoelen winkel in Velp kunt u combineren met een gezellig dagje uit. Bezoek bijvoorbeeld het Gelders Geologisch Museum eens. Daar kunt u talloze fossielen, stenen en mineralen bewonderen. Ook kunt u aan de rand van het bos het openluchttheater de Pinkenberg vinden. Op deze prachtige plek kunt u in de zomerperiode genieten van voorstellingen voor jong en oud. Uiteraard leent de omgeving zich ook uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht. Wij heten u van harte welkom in Velp en wensen u een fijn bezoek aan onze winkel! 

Kortom, komt u naar onze winkel in Velp om een relaxstoel, relaxbank of sta-op stoel te kopen? Maak er dan ook meteen een leuk dagje uit van!

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice