9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Home
/
werken bij
thumbnail_image001-3

Word onderdeel van het Velderhof team! 

 

Bij Velderhof, waar een persoonlijke benadering centraal staat, voelt werken als thuiskomen. Binnen dit snel groeiende familiebedrijf krijgt jouw talent de ruimte die het verdient. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die gepassioneerd zijn over ons vak. Of je nu een beginnend verkoper bent of een ervaren marketeer die bruist van de ideeën, bij Velderhof vind je een dynamische omgeving waar groei centraal staat en jouw inbreng wordt gewaardeerd.

'Als je een passie hebt voor comfort en klanttevredenheid, dan zit je goed bij Velderhof.'


Als onderdeel van onze organisatie draag je bij aan het creëren van hoogwaardige maatwerk zitoplossingen die levens veranderen. Bij Velderhof geloven we in een cultuur van samenwerking, waar hard werken en plezier hand in hand gaan. Onze organisatie biedt niet alleen ruimte voor professionele groei, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij werken bij een van de grootste maatwerkspecialisten van het land en deel uitmaken van een hecht team? Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren!

 

Maatwerk fauteuil - Velderhof

 

Werken in de winkel

Als verkoopadviseur bij Velderhof speel je een grote rol in de zoektocht van onze klanten naar een nieuw zitmeubel. In onze winkel verwelkom je klanten en voorziet ze van koffie en appeltaart. Je neemt de tijd voor ze en biedt maatwerk door persoonlijke demonstraties te geven, waarbij je uitleg geeft over de unieke functies van onze stoelen en banken. Naast het uitgebreid meten van de klant, adviseer je over diverse mogelijkheden, zoals kleuren en materialen. Word onderdeel van ons team en zorg voor een ontspannen en aangename winkelbeleving voor onze klanten! 

 

Werken op ons hoofdkantoor

Kom binnen bij ons hoofdkantoor in Nunspeet en ervaar onze inspirerende werkomgeving. Als lid van ons bevlogen team draag je bij aan het maken van verschil en lopen we gezamenlijk voorop in de branche. Of je nu kiest voor werken vanuit huis of ons kantoor, flexibiliteit en groeikansen zijn bij Velderhof vanzelfsprekend. Als familiebedrijf, eigendom van twee broers, delen we een hechte band waarin we elkaar steunen, versterken en plezier hebben in ons werk.

 

Stage bij Velderhof

Wij bieden niet alleen comfortabele stoelen en banken, maar ook een ontspannen omgeving bieden voor jouw stage. Als stagiair bij Velderhof krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een snel groeiend bedrijf. Of je nu geïnteresseerd bent in verkoop, marketing, design, administratie of een ander vakgebied, wij bieden diverse stageplekken aan waarin je kunt groeien en leren.

We moedigen creativiteit, initiatief en leergierigheid aan, en zorgen ervoor dat je wordt begeleid door ervaren professionals die je ondersteunen in je ontwikkeling.

Bij Velderhof combineren we serieuze inzet met een informele en gezellige werksfeer. Wij geloven in de kracht van samenwerking en bieden je de mogelijkheid om deel uit te maken van ons hechte team. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare stageplekken en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Velderhof.

 

Het laatste nieuws en vacatures

Volg ons op LinkedIn om altijd als eerste op de hoogte te blijven van de recente activiteiten en nieuwste vacatures bij Velderhof.

161098621728744

Vragen over werken bij Velderhof?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter: Mirjam Oldenburger

phone
Bel Mirjam Oldenburger
06-13847182

Doordeweeks van 9.00-17:00

Mail Mirjam Oldenburger
Mail Mirjam Oldenburger
recruitment@velderhof.nl

161098621728744