9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Actievoorwaarden 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Velderhof aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en/of tekortkomingen op deze website. Model- en prijswijzigingen voorbehouden. Kortingsacties gelden alleen op modellen boven de €1100,- en acties kunnen niet gecombineerd worden. Vouchers zijn geldig gedurende de desbetreffende actieperiode. Genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van individuele wensen. De afbeeldingen op deze website zijn bedoeld ter illustratie, zijn voor wat betreft de uitvoering van de te leveren producten niet bindend en kunnen dus afwijken van de (technische) specificaties. 

Stoel van de maand
Stoel van de maand is een model wat maandelijks door Velderhof wordt geselecteerd. De stoel van de maand valt buiten de kortingsactie en heeft een eigen korting. Deze korting staat vermeld bij het desbetreffende model op deze website. 

Alles over onze 90 dagen omruilgarantie en de All-in house garantie 
Als u vragen over uw stoel of bank heeft, en er iets aan uw stoel of bank blijkt te mankeren, stelt  onze service-afdeling alles in het werk om  een en ander snel en vakkundig te verhelpen. Gaat het om een materiaal-, montage- of fabricagefout, dan valt dit uiteraard onder onze garantie. Daar kunt u voor de volle 100% op vertrouwen. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product over de eigenschappen beschikt die  u er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Bij Velderhof heb je standaard All-in house garantie. Ook hanteren we 90 dagen omruilgarantie. Het All-in house garantieplan en de 90 dagen omruilgarantie doen niets af aan de wettelijke garantie.

90 dagen omruilgarantie
Uniek in Nederland. 90 dagen omruilgarantie. Deze garantie geldt op onze reguliere collectie. Het kan gebeuren: de stoel zit niet lekker of biedt toch niet de juiste ondersteuning. U kunt dan uw stoel binnen 90 dagen omruilen. Wij denken graag met u mee! 100% tevredenheid is ons doel. Bent u niet tevreden over uw aankoop, kunt u altijd bij ons terecht. Let wel: Deze omruilgarantie is alleen van toepassing op de maatvoering en/of het zitcomfort en is niet geldig op outlet- en showmodellen. Naast deze unieke omruilgarantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. 

Zeker Zitten Garantie Stof
Met het Zeker Zitten Garantieplan Stof ben u niet alleen vijf jaar verzekerd van service op onderdelen zonder bijkomende kosten, maar ook tegen vlekken in de stof. U krijgt een textielbeschermer meegeleverd, zodat u deze na levering zelf eenvoudig kunt gebruiken en hiermee uw meubel kunt onderhouden.

Zeker Zitten Garantie Leder 
Met het Zeker Zitten Garantieplan Leder ben u niet alleen vijf jaar lang verzekerd van maximale service zonder bijkomende kosten, maar ook als de lederen bekleding van uw relaxstoel of -bank kleine leerbeschadigingen heeft, brengen we geen kosten in rekening voor het herstel. U hebt dus vijf jaar recht op kosteloze reparaties. 

 

 

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66

Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00

mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl

Binnen 1 werkdag antwoord.

VH klantenservice