9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo

Welkom in de winkel in Haren

Velderhof Haren
Rijksstraatweg 205
9752 BH Haren
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Front Haren 2
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Een relax stoel kopen in Haren?

Bent u van plan om een relaxstoel te kopen in Groningen? Kom dan langs in Haren, een gezellig dorp gelegen in het hoge noorden. Niet alleen Arjen Robben is neergestreken in een van de mooiste dorpen van de provincie Groningen, ook Velderhof heeft er een pand.  De winkel, gelegen aan de Hoofdstraat in Haren, is huiselijk ingericht en heeft een prachtig lichtinval aan de achterzijde van de winkel. Dit zodat u de relaxstoelen goed met daglicht kunt bekijken.

Uitgebreide collectie relaxfauteuils bij Velderhof in Haren, Groningen

Welkom bij Velderhof in Haren in Groningen. Naast de thuisdemonstratie service - waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel in Haren. Onze adviseurs laten u graag de uitgebreide collectie relaxfauteuils, bankstellen en andere zitmeubelen zien.

De sta-op stoel winkel in het noorden waar u gratis zitadvies krijgt

Wilt u gratis zitadvies over een sta-op stoel of relaxfauteuil? Breng dan een bezoekje aan onze meubelwinkel in Haren, waar we u graag van dienst zijn. Onze deskundige adviseurs weten precies waar ze op moeten letten bij het aanmeten van een stoel.

Geef het aan wanneer u klachten heeft, zoals pijnlijke gewrichten of u bijvoorbeeld moeite begint te krijgen met opstaan. Zo is het voor de adviseur makkelijker om u te helpen. Een stoel op maat kan uw dagelijks leven namelijk een stuk aangenamer maken. Wat dacht u van stoelverwarming? Of de sta-op functie in de stoel? Allemaal opties waarmee u de stoel kunt uitbreiden.

Showroom Haren combineren met een leuk uitstapje

Wilt u de relaxfauteuil winkel in Haren een bezoekje brengen? Combineer dat dan bijvoorbeeld met een leuk uitstapje. Het altijd gezellige Groningen is slechts een paar kilometer verderop te vinden. Bezoek daar het Groninger Museum, proef een heerlijke Groningse eierbal ofwel een aaierbaal en trek de stoute schoenen aan en beklim de 300 treden van de Martinitoren om te genieten van een wijds uitzicht over de hele stad. Wist u dat de Martinitoren het hoogste gebouw is van de stad? Sinds vorig jaar is zelfs officieel vastgelegd dat geen enkel gebouw boven d’ Olle Grieze - Gronings voor de oude grijze, mag uittorenen. 

We begroeten u graag bij Velderhof in Haren!

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice