9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo

Welkom in de winkel in Breda

Velderhof Breda
Slingerweg 87
4814 AZ Breda
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Velderhof-Breda-1
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Een relaxstoel kopen bij een relaxfauteuil winkel in Breda?

Wees welkom in onze relaxstoelen winkel in Breda, de stad die gezelligheid ademt. En bekend staat om de prachtige gebouwen, zoals de oude kerken en kastelen. Daarom zijn wij bijzonder trots dat we in deze gezellige stad in Brabant onze eerste winkel hebben geopend. Onze adviseurs brengen naast een flinke dosis expertise ook de Brabantse gezelligheid mee naar de winkel in Breda. 

Uitgebreide collectie relaxfauteuils bij Velderhof in Breda, Noord-Brabant

Welkom bij Velderhof in Breda. Naast de thuisdemonstratie service - waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel In Breda. Eenmaal binnen merkt u dat de typische ‘Velderhofse gezelligheid’ hier aanwezig is. En dat het meer is dan enkel een winkel in Noord-Brabant met relaxfauteuils. Onze zitmeubelen komen nog beter tot hun recht met de geur van verse koffie bij binnenkomst. Onze adviseurs laten u graag de uitgebreide collectie relaxfauteuils, bankstellen en andere zitmeubelen zien.

Deskundig zitadvies in onze meubelwinkel in Breda

Voor deskundig zitadvies bent u bij Velderhof in Breda aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn allemaal expert op het gebied van ergonomie en kunnen u precies vertellen welke relaxfauteuil of sta-op stoel het beste bij u past. Er wordt onder andere gekeken naar uw lichaamsbouw en -lengte en uiteraard naar uw wensen.

Misschien leest u graag, maar krijgt u na een tijdje toch last van uw nek? Of heeft u soms wel eens last van vermoeide benen? In Breda kunnen onze adviseurs u voorzien van gratis vakkundig zitadvies zodat u tijdens de zoektocht naar de ideale stoel toch weer een stapje dichterbij bent.

Showroom Breda bezoeken en een lekker dagje uit 

Naast het bezoeken van onze relaxstoelen winkel in  Breda, kunt u zich hier rustig een hele dag vermaken. U kunt bijvoorbeeld naar het Kasteel van Breda, Onze-Lieve-Vrouwekerk of breng een bezoekje aan het Stedelijk museum. Volgens velen is Breda de gezelligste stad van Noord-Brabant en in 2017 werd Breda zelfs uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Het gezellige centrum biedt een variëteit aan winkels en gezellige eetgelegenheden.

We heten u van harte welkom bij Velderhof in Breda!

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice