9.2 / 10426 beoordelingen
check-white Standaard 5 jaar garantie
check-white Snelle levering
check-white Gratis thuis uitproberen
8.4 / 10 Bel gratis 0499-729366
check-black Standaard 5 jaar garantie
check-black Snelle levering
check-black 5 stoelen gratis uitproberen
home
/
Over ons

Velderhof: Het verhaal achter uw nieuwe stoel


Het aanschaffen van een nieuwe sta op stoel of relaxbank zou een ontspannen feestje moeten zijn. Eigenlijk net zoals wanneer u erin zit. Toch kan alles rond het uitzoeken van een nieuwe stoel best wat stress met zich meebrengen. Denk hierbij aan het ritje naar de winkel, het struinen over de woonboulevard en het kiezen in de showroom. Als u dan in een paar minuten een stoel moet kiezen, zitten ze allemaal lekker. Voor u het weet zit u met een stoel waarover u niet tevreden bent.

Daarom kiezen we er bij Velderhof voor om af te zien van geldverslindende showrooms, overbetaalde managers en dure leaseauto's. Wat we u wel bieden, is unieke service aan huis en een mooi kwaliteitsproduct. Met andere woorden: een stoel op maat voor een scherpe prijs. 

Door onze aanpak kunt u rustig beslissen over uw nieuwe stoel. U doet dat op een moment dat het u uitkomt en in de rust van uw eigen omgeving.

Relaxstoelen en banken van Velderhof

Vertrouw op de specialisten van Velderhof

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/over-ons-2.jpg

Het belang van goed zitten

Veel klachten en ongemakken in het dagelijks leven zijn terug te leiden naar een slechte stoel. Het gaat hier om stoelen waarin u een verkeerde houding aanneemt en niet ondersteund wordt.

Een van onze consulentes kijkt rustig bij u thuis naar wat uw wensen en behoeften zijn. Ze stelt de stoel daarna perfect af op uw lichaam. Met de nieuwe stoel zult u al snel merken dat u zich fitter en energieker gaat voelen!

 

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/bus.png

Jarenlange ervaring in zitcomfort

Bij Velderhof weten we waar we het over hebben. Onze consulentes hebben allemaal hun sporen verdiend in de wereld van de ergonomie en snappen hoe ze een lichaam optimaal ondersteunen. 

Een persoonlijke stoel laat u uiteraard precies op maat maken door een specialist. Alleen op die manier houdt u uw nek, rug, schouders en de rest van uw lichaam gezond. Zo haalt u het maximale uit elke dag.

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/over-ons-3.jpg

5 jaar garantie

Natuurlijk staan we voor onze producten. Daarom is het voor ons niet meer dan normaal om maar liefst 5 jaar garantie op onze stoelen te geven. 

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met uw stoel, dan is er niets aan de hand. Onze serviceafdeling zorgt voor een passende afhandeling waardoor het voor u weer goed zit.

3 simpele stappen

1

Ontdek uw favoriete stoelen

Kies in de brochure of online collectie vijf stoelen die u wilt proberen. Onze collectie bestaat uit comfortabele stoelen en banken in alle soorten, materialen, kleuren en prijsklassen

2

Probeer 5 stoelen gratis thuis uit

Een van onze zitconsulentes komt bij u thuis met uw favoriete stoelen. Zo kunt u ze rustig proberen en kijken welke kleur en bekleding bij uw interieur passen.

3

Bestel uw perfecte stoel

Bent u eruit? Mooi! Wij passen uw stoel precies aan op uw wensen en sturen ‘m zo snel mogelijk naar u toe. U kunt de stoel 90 dagen vrijblijvend uitproberen en eventueel omruilen.

Vraag onze gratis brochure aan

Brochure aanvragen
https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/Brochure-mock-up.png

Hallo, ik ben Josephine en ik help u graag

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/vrouw2.jpg

Hallo, ik ben Josephine en ik help u graag

Doordeweeks van 9.00-17.00
Binnen 1 werkdag antwoord
https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/vrouw2.jpg