9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Over ons

Velderhof: Het verhaal achter uw nieuwe stoel

 

Het aanschaffen van een nieuwe sta op stoel of relaxbank zou een ontspannen feestje moeten zijn. Eigenlijk net zoals wanneer u erin zit. Toch kan alles rond het uitzoeken van een nieuwe stoel best wat stress met zich meebrengen. Denk hierbij aan het zoeken naar een parkeerplekje bij de winkel, het struinen over de woonboulevard. Voor u het weet zit u met een stoel waarover u niet tevreden bent.

Daarom hebben wij bij Velderhof een unieke service aan huis met een mooi kwaliteitsproduct. Met andere woorden: een stoel op maat voor een scherpe prijs. 

Door onze aanpak kunt u rustig beslissen over uw nieuwe stoel. U doet dat op een moment dat het u uitkomt en in de rust van uw eigen omgeving.

Wilt u toch naar de showroom? Geen probleem, bij onze showrooms kunt u probleemloos parkeren en onze adviseur helpt u in alle rust op uw eigen tempo.

Willeke Alberti kiest voor Velderhof

Vertrouw op de specialisten van Velderhof

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/Velderhof%202.0/Landingspagina/Velderhof-Brochure-aanvragen-mobile_1200x800px.jpg

Het belang van goed zitten

Veel klachten en ongemakken in het dagelijks leven zijn terug te leiden naar een slechte stoel. Het gaat hier om stoelen waarin u een verkeerde houding aanneemt en niet ondersteund wordt.

Eén van onze consulentes kijkt rustig bij u thuis naar wat uw wensen en behoeften zijn. Ze stelt de stoel daarna perfect af op uw lichaam. Met de nieuwe stoel zult u al snel merken dat u zich fitter en energieker gaat voelen!

 

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/bus.png

Jarenlange ervaring in zitcomfort

Bij Velderhof weten we waar we het over hebben. Onze consulentes hebben allemaal hun sporen verdiend in de wereld van de ergonomie en snappen hoe ze een lichaam optimaal ondersteunen. 

Een persoonlijke stoel laat u uiteraard precies op maat maken door een specialist. Alleen op die manier houdt u uw nek, rug, schouders en de rest van uw lichaam gezond. Zo haalt u het maximale uit elke dag.

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/8353996/Velderhof%202.0/Velderhof%20-%20Hoe%20werkt%20het/Velderhof_Willeke-Alberti-Ontdek_970x715px.jpg

3 jaar CBW of 5 jaar Zeker Zitten garantie

Natuurlijk staan we voor onze producten. Daarom is het voor ons niet meer dan normaal om 3 jaar CBW garantie op onze stoelen te geven. U heeft zelfs nog de optie voor 5 jaar zeker zitten garantie met een gratis vlekkenservice aan huis.

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met uw stoel, dan is er niets aan de hand. Onze serviceafdeling zorgt voor een passende afhandeling waardoor het voor u weer goed zit.

Gratis Brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen

3 simpele stappen

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee.

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66

Doordeweeks van 8.00-18:00
Zaterdag van 9.00-17.00

mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl

Binnen 1 werkdag antwoord.

VH klantenservice