9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo
Home
/
Winkels
/
Alphen aan den Rijn

Welkom in de winkel in Alphen aan den Rijn

Velderhof Alphen aan den Rijn
Euromarkt 44
2408 BL Alphen aan den Rijn

U vindt ons in de woonboulevard DaVinci
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Meubelwinkel-Alphen-ad-Rijn-Velderhof

U vindt ons in de woonboulevard DaVinci! 

Zodra u de straat Euromarkt op komt rijden, ziet u aan uw rechterkant meteen de woonboulevard DaVinci.

Hier kunt u voorlangs rijden en links naast de ingang kunt u het parkeerdek oprijden om gratis te parkeren!

308565016_605759524400612_6425276834021118211_n
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Wilt u een relaxstoel kopen in Alphen aan den Rijn?

Dan bent u bij Velderhof aan het juiste adres. Naast de thuisdemonstratie service –  waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel Alphen aan den Rijn.

Proefzitten met onze uitgebreide collectie relaxstoelen in Alphen aan den Rijn 

Onze comfortabele relaxstoelen, sta- op stoelen en relaxbanken kunt u bekijken in onze winkel in Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland. Gunstig gelegen in het veenweidegebied Groene hart tussen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag. Hier kunt u op uw gemak onze collectie zitmeubelen bekijken en uitproberen. Onze adviseurs in Alphen aan den Rijn luisteren goed naar uw wensen en denken graag met u mee.

Wilt u alvast tijd reserveren met een zitadviseur in de winkel? Maak dan alvast een afspraak, dat gaat heel makkelijk. 

 

Gratis zitadvies in meubelwinkel Alphen aan den Rijn 

Bent u op zoek naar een nieuwe relaxfauteuil, sta-op stoel of relaxbank? Breng dan een bezoek aan onze meubelwinkel in Alphen aan den Rijn en maak gebruik van gratis vakkundig zitadvies. Bekijk in de winkel de ruime collectie zitmeubels en uiteraard bent u vrij om ze uitgebreid uit te proberen. Bespreek uw wensen met onze adviseurs en laat u informeren. Onze adviseurs zijn bekend met de wereld van ergonomie en kunnen u alles vertellen over de functionaliteiten van de stoel of bank.  

Aan de hand van 21 meetpunten wordt u op ons maatwerk podium opgemeten, zodat de nieuwe relaxstoel volledig op uw lichaam zal aansluiten. Alleen dan krijgt u voldoende ondersteuning en kunt u ultiem ontspannen in uw nieuwe stoel. De adviseur zal tevens met u meedenken wat betreft het model stoel en de bekleding. Met ruim 100 kleuren stof en leer zal u zeker iets kiezen wat een aanvulling zal zijn binnen uw interieur. Wilt u alvast tijd reserveren met een zitadviseur in de winkel? Maak dan heel eenvoudig alvast een winkelafspraak.  

 

 

Bezoek relaxstoel winkel Alphen aan den Rijn tijdens een gezellig dagje uit 

Wilt u de stoelen in onze winkel in Alphen aan den Rijn komen bekijken? Maak er dan meteen een gezellig dagje uit van. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Archeon. In dit museum kunt u de geschiedenis van Nederland beleven, vanaf de prehistorie rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd, de Vikingen en de middeleeuwen tot 1350 na Chr. In de middeleeuwse stad kunt u zien hoe ambachtslieden zoals mandenmakers en bakkers vroeger werkten. Ook kunt u de hutten, huizen en andere gebouwen bekijken. Bezoek het Romeinse badhuis voor een massage of maak een wandeling in de prachtige kruidentuin.  

Van een kiwi tot aan een kroonkraanvogel 

In vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn kunt u heerlijk wandelen en de meest bijzondere vogels zien. Maar dat is niet het enige, want er leven zelfs apen en panda’s in het park. Bekijk in dit prachtige park deze bijzondere dieren van dichtbij. 

Kortom, bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe relaxfauteuil, sta-op stoel of relaxbank? Combineer uw bezoek aan onze meubelwinkel in Alphen aan den Rijn met een uitstapje in de omgeving!  

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice