9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Seniorenbank

5 tips voor de beste seniorenbank

14 februari 2023
Beste seniorenbank

 

Heeft u behoefte aan een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het beste zitcomfort? Wanneer u op zoek bent naar een seniorenbank zijn er een aantal aspecten die belangrijk zijn om mee te nemen in uw overwegingen. Een seniorenbank of relaxbank zijn banken die behoorlijk verschillen van een reguliere zitbank. Er zijn extra opties en relaxfuncties die de bank extra comfortabel maken. We geven in deze blog 5 tips voor de beste seniorenbank, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze kunt maken!

 

1. Overweeg een seniorenbank met elektrische functies


Voor de ultieme relax ervaring is een seniorenbank met elektrische functies ideaal. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de bank te laten uitvoeren met de mogelijkheid om de bank in de relaxstand te zetten. Dan gaat de rugleuning naar achteren en de voetenklep omhoog. Zo kunt u lekker achterover geleund met de benen omhoog zitten en genieten van uw favoriete tv-programma.  

 

2. Kies voor een hoge seniorenbank voor voldoende ondersteuning


Omhoog komen uit een te lage bank is erg vervelend. Zeker wanneer u lekker ontspannen heeft gezeten en dan plots veel inspanning moet leveren om omhoog te komen. Door te kiezen voor een hoge bank kunt u gemakkelijk opstaan. Ook het plaatsnemen is een stuk prettiger. U hoeft niet neer te ploffen en kunt gewoon rustig gaan zitten. Onze relaxbank Belice wordt veel verkocht aan mensen die op zoek zijn naar goede ondersteuning. 

Belice-hoge-seniorenbank

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

3. Denk eens aan een senioren bankstel met verstelbare zitdiepte

Zoveel mensen, zoveel wensen. En waar het bij een relaxstoel makkelijker is om deze naar wens samen te stellen ligt dit voor een bank iets anders. Want vaak zit je niet alleen op de bank. En waar de een de voorkeur geeft aan een diepe bank, verdwijnt de ander daar compleet in. Daarom hebben wij relaxbanken met verstelbare zitdiepte in onze collectie. Met deze bank heeft u de mogelijkheid om de individuele gedeelten van de bank naar wens aan te passen. Zo heeft zowel een langer als een kleiner persoon groot plezier van de bank!


4. Kies voor een seniorenbank met leren bekleding

Een seniorenbank met leren bekleding is iets wat we erg aanraden. Niet alleen omdat leer een materiaal is dat jaren meegaat en daardoor ontzettend duurzaam is. Leer is ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Vuil en stof hechten zich amper aan leer en daarom hoeft u er weinig aan te doen. Lekker met het bord op schoot eten is ook geen probleem, veel leersoorten hebben een afstotende deklaag. Wanneer u onverhoopt toch iets knoeit, veegt u dat er heel gemakkelijk weer af. 

 

Verstelbare seniorenbank

 

5. Geniet van het gemak van een senioren bankstellen met verstelbare armleuningen 

Een aantal senioren bankstellen hebben de mogelijkheid om de armleuningen te verstellen. Wanneer u zit kunt u de leuningen omhoog laten en de armen er lekker op laten rusten. Wilt u zelf lekker rusten? Dan duwt u de leuningen heel gemakkelijk naar beneden en creëert u een fijne plek om uw hoofd op te leggen. Na het eten een dutje doen was nog nooit zo gemakkelijk. Bekijk de Enza eens wanneer u benieuwd bent naar een verstelbare relaxbank.

 

Wilt u de Enza of onze andere banken graag in de winkel zien?

Kom dan naar de winkel, er is er altijd een in de buurt.  Advies nodig? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u