9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Velderhof op de 50Plusbeurs

Terugblikken op een schitterende week op de 50PlusBeurs in Utrecht!

26 september 2023
50PlusBeurs_Velderhof

Met veel plezier blikken we terug op een onvergetelijke week bij de 50PlusBeurs in Utrecht. De bezoekers wisten ons ook dit jaar weer te vinden. We zijn trots dat we zoveel mensen hebben kunnen verblijden met deskundig zitadvies en de ontdekking van hun ideale zitmeubel. Als u niet in de gelegenheid was om ons te bezoeken, hoeft u niets te missen. Ga lekker zitten om onze blog te lezen en krijg een indruk van deze bijzondere week vol gezelligheid. 

stoelen_50PlusBeurs_Utrecht

Lekker bijkomen in een relaxstoel van Velderhof

Op de opening van de beurs op dinsdag stroomden bezoekers binnen, en het duurde niet lang voordat alle relaxstoelen en banken bezet waren. Het feit dat we onze  bezoekers verwenden met koffie en heerlijke appeltaart, droeg zeker bij aan het positieve ontvangst. Bovendien bood onze stand de ideale plek om even op adem te komen na het vele wandelen op de beursvloer.

50PlusBeurs_koffie

 

Tevreden geluiden op de 50PlusBeurs!

Het was leuk om te zien hoeveel mensen de tijd namen om met ons te praten, vragen te stellen en samen met ons op zoek te gaan naar de ideale stoel. De beursvloer was bruisend en levendig, en we waren verheugd om zoveel bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten. Zo kwamen beursbezoekers die vorig jaar bij ons op de stand een relaxstoel hebben gekocht tevreden vertellen hoe goed deze bevalt. Dat horen we natuurlijk graag! 

We willen iedereen bedanken die ons heeft bezocht op de 50PlusBeurs en hebben bijgedragen aan deze fantastische week. Jullie maken ons werk elke dag de moeite waard!

 

Team_Velderhof


Heeft u de beurs gemist? Geen zorgen, we zijn er altijd om u te helpen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk zitadvies, en ontdek hoe ook u kunt genieten van ultiem zitcomfort.


Tot de volgende keer!

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u