9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

De kracht van kleurpsychologie in onze relax meubels

14 mei 2024

Bij Velderhof geloven we dat comfort meer is dan alleen fysieke ontspanning. Het gaat ook om het creëren van een omgeving die uw rust en welzijn bevordert. Daarom is het ontwerpen van onze relax meubels niet alleen gebaseerd op functionaliteit en stijl, maar ook op de impact van kleurpsychologie.

Het is als oudere belangrijk om een ruimte te hebben waar u zich kunt terugtrekken en ontspannen. Kleur speelt hierbij een cruciale rol, omdat het niet alleen de sfeer beïnvloedt, maar ook uw emoties en gemoedstoestand kan beïnvloeden. Graag nemen we u mee over het gebruik van enkele kleuren in onze relax meubelen en hoe ze kunnen bijdragen aan een gevoel van ontspanning en welzijn.

Ontwerp zonder titel-13


Zachte neutrals

Neutrale kleuren zoals crème, beige en taupe staan bekend om hun kalmerende effect. Deze kleuren creëren een gevoel van rust en harmonie in een ruimte, waardoor het perfect is voor een relaxte omgeving. Onze relaxfauteuils in deze tinten bieden een subtiele en tijdloze uitstraling die naadloos passen in elk interieur.

Rustgevend blauw

Blauw is een kleur die vaak geassocieerd wordt met kalmte en ontspanning. Het roept gevoelens op van sereniteit en vrede, wat het ideaal maakt voor relax meubels. Onze blauwe relaxfauteuils en banken bieden niet alleen een comfortabele plek om te zitten, maar creëren ook een rustgevende sfeer waarin u kunt ontspannen na een lange dag.

Warme aardetinten

Aardetinten zoals bruin en groen brengen de wereld van de natuur naar binnen en wekken gevoelens op van geborgenheid en rust. Deze kleuren zijn ideaal voor relax meubels, omdat ze een gevoel van verbondenheid met de natuur bevorderen. Dit kan helpen om stress te verminderen en de algehele gemoedstoestand te verbeteren.

 

dff6dd0e-7529-423a-8aa9-38570c315c1c


Bij het kiezen van kleuren voor onze relax meubelen houden we niet alleen rekening met de uitstraling, maar ook met de psychologische impact ervan. We streven ernaar om voor u een interieur te creëren dat niet alleen past bij uw smaak, maar ook rustgevend is, zodat u lichamelijk en geestelijk kunt ontspannen.

Dus, als u op zoek bent naar de perfecte relaxfauteuil of bank om uw interieur compleet te maken, overweeg dan de kracht van kleurpsychologie. Bij Velderhof zijn we er trots op dat we meubels bieden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan uw algehele welzijn.

Velderhof_willeke_relaxstoel_stof_A

Onze relax meubels op uw gemak bekijken?

In onze winkels kunt u onze volledige collectie bekijken en ervaren. Onze zitconsulenten verwelkomen u graag met persoonlijk advies.  

Wilt u een handig overzicht van onze complete collectie relaxstoelen en banken? Vraag dan onze gratis brochure aan! Deze bevat ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hiermee kunt u op uw gemak onze collectie stoelen bekijken.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u