9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand juli

De Milano is de stijlvolle sta- op stoel van juli!

30 juni 2022
sta_op_stoel_milano

Wij zijn trots op alle stoelen in ons assortiment. Maar iedere maand zetten wij één stoel extra in het zonnetje. Deze stoel draagt de titel ‘stoel van de maand’ en wordt aangeboden voor een hele betaalbare actieprijs. Vorige maand was dit relaxstoel Orba en deze maand wordt het stokje overgenomen door sta- op stoel Milano.

De zomer is in volle gang en daarom is sta- op stoel Milano deze maand onze prijstopper. Een luchtig exemplaar dat zich er uitstekend voor leent om de hele dag in te relaxen. Het is zomers warm dus we doen het lekker rustig aan!

Sta op stoel zwart leer
Het gemak van sta- op stoel Milano

De Milano is standaard uitgerust met de sta- op functie. Door deze veilige toevoeging aan de stoel hoeft zich niet meer omhoog te drukken en ook niet bang te zijn dat u komt te vallen tijdens het opstaan. De motor doet het werk voor u en zorgt ervoor dat u geleidelijk automatisch omhoog wordt gebracht en vervolgens lichtjes naar voren wordt gekanteld. U hoeft de knieën hierdoor niet te ver te buigen of te strekken en geen kracht meer te zetten bij het opstaan. Wanneer u last heeft van uw spieren of gewrichten kan dit erg prettig zijn. Ook heeft u geen hulp van anderen nodig om op te staan, omdat uw stoel u daarbij helpt. Onze sta- op stoelen zitten zijn uit te voeren met een accu of op een vast snoer. 

 

Wilt u de Milano of onze andere stoelen op maat thuis uitproberen?

Dat is mogelijk met onze thuisdemonstratie service! Zo kunt u gratis en vrijblijvend de stoel naar keuze thuis uitproberen. Zo kunt u gemakkelijk proberen of de stoel u bevalt. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

relaxstoel leer zwartLuchtig en vriendelijk uiterlijk

Milaan staat bekend als de stad van de mode en daar heeft de Milano haar naam en uiterlijk aan te danken. Milano is geen lompe stoel, integendeel. Het is een luchtig exemplaar die in geen enkele woonkamer zal misstaan. De stervormige draaivoet geeft Milano een open uiterlijk. Met een draaivoet hoeft u niks te missen van wat er om u heen gebeurd. Of u bij het raam wilt zitten tijdens het handwerken of even later richting de tv wilt keren, het kan allemaal met de draaivoet. Het voordeel is dat u de stoel niet langer hoeft te verplaatsen of te keren wanneer u iets anders wilt doen. Een draaivoet klinkt misschien spannend als u wat slechter ter been bent, maar daar hebben we rekening mee gehouden. Wanneer u de sta-op knop indrukt zal de stoel niet meer kunnen draaien. Dat zorgt ervoor dat de stoel stabiel is en u er ten alle tijden veilig in en uit kan stappen.

De open armleuning geven de stoel een vriendelijk uiterlijk. De armleggers zijn bekleed in hetzelfde materiaal als de stoel. Onder deze bekleding zit een dikke laag padding, waardoor dit heel aangenaam aanvoelt wanneer u de armer hierop laat rusten.


blog_content_stoelvdmaand_milano_details_3Milano is zeer geschikt voor een siësta

Wanneer de zon haar hoogste positie van de dag heeft bereikt en u van de lunch heeft genoten is het heerlijk om even een siësta -oftewel een middagdutje te doen. Met de verschillende verstelbare onderdelen van de stoel kunt u extra lekker ontspannen. Zo kunt u de voetenklep omhoog brengen en de rugleuning naar achteren kantelen. Op deze manier kunt u even lekker achterover leunen en met de benen omhoog liggen. Daarnaast zorgt een verstelbare hoofdsteun voor de juiste ondersteuning aan uw nek en hoofd, dit voorkomt nekklachten wanneer u weer wakker wordt. Het grote voordeel van een stoel dat zo comfortabel is, is dat u niet naar uw bed hoeft om even een uiltje te knappen. U kunt gewoon lekker blijven waar u bent om even uit te rusten. Lekker gemakkelijk!

blog_content_stoelvdmaand_milano_details_6
Wilt u de Milano in de winkel zien?

Dat is mogelijk, er is altijd een winkel bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar de Milano. maar ook naar de rest van ons aanbod? Maak dan een winkel afspraak met een van onze zitconsulenten. Zij ontvangen u hartelijk en geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo even binnen te komen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u