9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Dit zijn de 3 belangrijkste voordelen van een sta- op stoel

9 augustus 2022
voordelen van een sta-op stoel

Een sta- op stoel, dat klinkt als iets wat men pas gaat kopen wanneer het bewegen steeds moeizamer gaat. Niks is minder waar, want ook fitte ouderen kunnen veel gemak ondervinden van net dat beetje extra comfort. Geen kracht meer hoeven zetten bij het opstaan en niet hoeven neerploffen bij het zitten. En dat hoeft geen logge stoel te zijn, geen lomp exemplaar. Geen sta in de weg stoel die de hele woonkamer blokkeert. Nee integendeel, dat kan juist een hele eigentijdse en elegante stoel zijn. Een moderne stoel waarbij u eigenlijk niet eens kan zien dat het een sta- op stoel is. Kortom een sta- op stoel is een praktische en comfortabele stoel die er ook nog eens geweldig uitziet. U leest in deze blog de 3 belangrijkste voordelen van een sta- op stoel.

#1 - Met een sta- op stoel hoeft u geen moeite meer te doen met opstaan

Wellicht heeft u wel eens gemerkt dat u moeite had met het opstaan uit uw stoel? Wanneer mensen ouder worden kan de gezondheid ook wat achteruitgaan. Met als gevolg dat u minder mobiel bent. Het omhoog komen uit een stoel kost veel kracht en misschien laat het evenwicht u soms ook wat in de steek. Dan biedt een sta- op stoel uitkomst en dit is dan ook gelijk de voornaamste reden om deze stoel aan te schaffen. 

Een sta- op stoel brengt u gemakkelijk omhoog, kantelt licht naar voren en brengt u moeiteloos in staande positie terwijl de stoel u voldoende ondersteuning biedt. Tevens helpt het u ook bij het gemakkelijk zitten. De kleine, maar krachtige motor doet al het werk voor u. 

Beste-staop-stoel

Misschien denkt u wel dat een sta- op stoel alleen is voor een ouder iemand die niet veel meer beweegt. Toch is dat niet helemaal zo, want een sta- op stoel is ook heel geschikt voor een wat jongere senior. U heeft nu misschien nog geen hulp nodig bij het opstaan, maar een stoel op maat koopt u voor een langere periode. En dan kan het best wel zijn dat u er van profiteert dat u nu al de sta- op functie heeft toegevoegd aan uw relaxstoel!

#2 - Met een sta- op stoel kunt u veilig opstaan 

Een sta- op stoel zorgt ervoor dat u veilig omhoog wordt gebracht. Ook brengt de stoel u een klein stukje naar voren zodat u de knieën nauwelijks hoeft te buigen bij het opstaan. De stoel zorgt ervoor dat u uw balans bewaard en u er veilig uit kan stappen. 

Heeft u een draaibare sta- op stoel? Het slimme beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de draaifunctie automatisch wordt geremd tijdens het gebruik van de sta- op knop. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u uit een draaiende stoel moet opstaan. Op deze manier kunt u zorgeloos en moeiteloos opstaan en uw dag vervolgen. 

#3 - Een sta- op stoel bevordert de zelfstandigheid

Wellicht heeft u hulp nodig bij het opstaan, een arm of simpelweg iemand ernaast die ervoor zorgt dat u wordt opgevangen wanneer u het evenwicht verliest. Met een elektrische sta- op stoel kunt u zelf opstaan zonder hulp van anderen. De stoel brengt u heel voorzichtig en gelijkmatig omhoog tot u bijna in staande positie bent. 

Al onze elektrische relaxstoelen zijn te verkrijgen met accu of ze zijn met een vast snoer uitgerust.

 

Mocht u meer vragen hebben over onze sta-op stoelen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op: 0499 729 366.

 

Altijd het actuele aanbod in onze gratis brochure

Vond u dit artikel interessant? Onze gratis brochure heeft ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hier kunt u op uw gemak onze collectie bekijken.

Vraag vrijblijvend en gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd = de volgende dag al in huis!

Gratis brochure aanvragen

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

Ook interessant voor u