9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Velderhof openingsweek

Een gezellig feestje tijdens de Velderhof openingsweek!

13 mei 2022
Winkel opening Velderhof

Afgelopen week was het dan eindelijk zover, de officiële opening van al onze vijf winkels in Nederland. Een aantal van onze winkels waren al enige tijd geopend, maar dit kon door de pandemie niet gevierd worden. Op 5 mei was het voor Velderhof dubbel feest en we nemen jullie graag mee met de festiviteiten die op deze heugelijke dag plaatsvonden in onze winkels. Daarnaast maken we graag van deze gelegenheid gebruik om iedere winkel aan u voor te stellen!

Het kladblok viel in de smaak

Onze adviseurs hebben vernomen dat er flink wat animo was voor de feestweek in alle winkels. De gouden ballonnenboog die voor elke winkel sierde nodigde uit en men vond het er gezellig uitzien. De regionale advertenties in de krant werden goed bekeken, want de mensen gaven aan dat ze naar aanleiding daarvan toch nieuwsgierig waren geworden. Ook het warme welkom met een stukje appeltaart viel goed in de smaak. Daarnaast kregen de bezoekers tijdens de openingsweek ook allemaal een goodiebag, waarbij het kladblokje favoriet was. In de goodiebag zat overigens ook wat lekkers, iets te drinken en het luisterboek van Willeke Alberti.

Feestelijke opening in Laren met de burgemeester, wethouder en Willeke Alberti

We kijken terug op een gezellige openingsdag van onze winkel in Laren. Waar de burgemeester en wethouder van Laren een lintje voor ons hebben doorgeknipt om de winkel officieel te openen. Ook Willeke Alberti vergezelde dit duo en ze vertelde het publiek iets over de bijzondere samenwerking tussen Velderhof en haar Foundation. 

We zijn ontzettend trots op ons pand in Laren, het is de meest centrale winkel van allemaal, gelegen aan een gezellig winkelplein. Eigenlijk is het wel ons paradepaardje te noemen, door de chique uitstraling. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht. Onze adviseur Jordy komt uit een nabijgelegen dorp en zorgt ervoor dat de winkel altijd spik en span is. Zodat de klanten een gezellige en uitnodigende winkel betreden wanneer ze langskomen. 

Velderhof_Laren_zitconsulent

Wilt u een afspraak inplannen met Jordy of met één van onze andere adviseurs in Laren? Wacht dan niet langer en reserveer een plekje! 

 Reserveer hier uw adviesmoment in Laren

 

Kom langs in Haren, het prachtige dorp in het hoge noorden

Niet alleen Arjen Robben is neergestreken in een van de mooiste dorpen in Groningen, ook Velderhof heeft er een pand bemachtigd. De winkel gelegen aan de Hoofdstraat in Haren is huiselijk ingericht en heeft prachtig lichtinval aan de achterkant van de winkel. Fokko is onze adviseur die dagelijks in Haren voor u klaarstaat. Met zijn jarenlange ervaring en zijn leeftijd (74) weet hij perfect aan te sluiten bij onze klanten. Leuk feitje Fokko komt zelf ook uit Haren en zijn vrouw vindt de winkel ook erg gezellig waardoor zij regelmatig even aan komt waaien. 

Velderhof_Haren

Onder het genot van een kopje koffie u laten adviseren door Fokko of door één van onze andere adviseurs in Haren?

 Reserveer hier uw adviesmoment in Haren

 

Wees welkom in Breda, de stad die gezelligheid ademt

De stad Breda staat bekend om de prachtige gebouwen, zoals de kerken en kastelen. Daarom zijn wij bijzonder trots dat we in deze gezellige stad in Brabant onze eerste winkel hebben geopend. Dit pand is eigenlijk zelfs iets te groot voor ons en we gaan dit binnenkort renoveren. Zodat we er een echt knus en uitnodigende winkel van kunnen maken. Onze adviseuse Demi komt uit de buurt en brengt naast haar expertise ook een grote dosis Brabantse gezelligheid met haar mee.

Velderhof_winkel_Breda

Wilt u een winkel afspraak maken met Demi of één van onze andere adviseurs in Breda? 

 Reserveer hier uw adviesmoment in Breda

 

Bezoek ons prachtige oud herenpand in Velp 

Op de Veluwe ligt het mooie dorp Velp. Centraal gelegen aan de Hoofdstraat is ons karakteristieke oude herenpand gevestigd. Ingericht met allerlei gezellige hoekjes die echt een huiselijke sfeer ademen. Onze adviseur Jacco komt uit de buurt van Velp en helpt u heel graag bij het uitzoeken van een nieuw zitmeubel. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de wereld van ergonomie en denken graag met u mee. Wees niet bang om uw klachten en wensen bespreekbaar te maken, alleen dan kunnen we u echt van een passend advies voorzien. 

Velderhof_Velp

Een afspraak maken met Jacco of met één van onze andere adviseurs in Velp? 

 Reserveer hier uw adviesmoment in Velp

 

Neem een kijkje bij onze nieuwste winkel in Apeldoorn

Volgens sommigen is het het mooiste pand van Apeldoorn. En wanneer u de winkel ziet, zult u vast begrijpen waarom. Door haar prachtige witte gevel straalt deze winkel allure uit. Eenmaal binnen merkt u dat de typische ‘Velderhofse gezelligheid’ ook hier aanwezig is. Met de hoge plafonds komen onze zitmeubelen nog beter tot hun recht. Onze adviseurs Collin en Naomi laten u graag onze uitgebreide collectie relaxfauteuils en andere zitmeubelen zien. 

Velderhof-Winkel-Apeldoorn

Wilt u zich laten adviseren door Collin, Naomi of één van onze andere adviseurs in Apeldoorn? 

 Reserveer hier uw adviesmoment in Apeldoorn

 

Altijd een Velderhof winkel in de buurt

We hebben een primeur! In juni openen wij onze zesde winkel in Best en een maand later In Beek. Nog even en we zijn in iedere provincie te vinden!

We zijn hartstikke trots op de winkels die we hebben geopend, maar u kunt natuurlijk ook nog altijd gebruik maken van onze thuisdemonstratie service. Dan kunt u gemakkelijk in uw eigen vertrouwde omgeving de stoelen uitproberen.

Maak hier uw afspraak voor een gratis thuisdemonstratie

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u