9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti huiskamerset

Een modern interieur met de Willeke Alberti huiskamerset!

31 juli 2022

Wilt u uw woonkamer een moderne uitstraling geven met een nieuwe relaxfauteuil? Of voorzien van een gehele nieuwe set met eigentijdse meubels? Dan is de Willeke huiskamerset misschien wel precies wat u zoekt. Deze prachtige set bestaat uit; de Willeke relaxstoel, de comfortabele bijzetstoel Bolsena en de Willeke bank. In deze blog vertellen we u alles over deze prachtige meubels voor in uw woonkamer.

Een gezellige woonkamer met de moderne relaxstoel, bijzetstoel en bank.

Net zoals Willeke van haar optredens een feestje maakt, is het vanaf nu een feestje om thuis te komen in een woonkamer ingericht met deze prachtige set. Deze interieurset is volledig op elkaar afgestemd en sluit daarom naadloos op elkaar aan. Het bestaat uit de moderne Willeke fauteuil, een bijzetstoel en een bank, zodat er zitplek is voor iedereen. Wat deze set zo uniek maakt is dat deze meubels Willeke's favoriet zijn en ze daarom haar naam dragen. De huiskamerset is stijlvol en gezellig net zoals Willeke zelf.

De meubels naar wens aanpassen

Bij de Willeke bank kunt u diverse afmetingen kiezen. Zo is er plek genoeg voor al uw gasten en zit iedereen lekker. De Bolsena bijzetstoel is verkrijgbaar met twee soorten rugleuning; de reguliere en een extra hoge. Handig voor mensen die net dat beetje extra ondersteuning behoeven. Relaxstoel Willeke is uit te voeren met een poef of met een voetenklep. Want ontspannen zitten vindt iedereen toch fijn? Deze set is te zien met een stoffen bekleding voor de stoelen en leer op de bank. Uiteraard kunt u zelf de bekleding en de kleuren kiezen en de set helemaal naar wens laten uitvoeren. Met ruim 100 kleuren zit er vast en zeker iets voor u bij.


“Niets is lekkerder dan even de voetjes omhoog na een lange dag op de bühne”

                                                                                                                                                      -Willeke Alberti

velderhof_facebook_1200x628_willeke_corporate_5

Gunstig geprijsd. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

De Willeke bank, bijzetstoel Bolsena en de Willeke relaxstoel zijn alle drie los te koop. Echter is de set nu extra voordelig met de speciale setprijs. En daarnaast is het grote voordeel dat u zeker weet dat de goed meubels bij elkaar passen en elkaar aanvullen. De relaxfauteuil is een heerlijke stoel waar u iedere dag weer van kunt genieten. De bank is groot genoeg om de visite op te kunnen ontvangen en de bijzetstoel maakt de set compleet.

De Willeke set op uw gemak bekijken?

In onze winkels kunt u de opstelling bekijken, zodat u weet hoe ze bij elkaar staan. Uiteraard mag u er ook even lekker in gaan zitten, want hoe het zit is minstens zo belangrijk! Dus bent u eraan toe om uw woonkamer helemaal gezellig te maken? Dan slaagt u zeker met de Willeke Alberti huiskamerset. Strik eromheen en inpakken maar! 

velderhof_willekes_favoriete_fauteuil_sfeer

Op de hoogte van ons actuele aanbod relaxstoelen met gratis brochure

Bent u benieuwd naar onze collectie relaxstoelen en banken? Vraag dan onze gratis brochure aan! Deze bevat ruim 40 pagina's vol inspiratie. Hiermee kunt u op uw gemak onze collectie stoelen bekijken.

Gratis brochure aanvragen

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u