9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Velderhof op de 50PlusBeurs

Een prachtige week op de 50PlusBeurs in Utrecht

22 september 2022
50PlusBeurs

 

Met veel plezier blikken we terug op een fantastische week op de 50PlusBeurs in Utrecht. Honderderden, misschien zelfs wel duizenden mensen hebben een bezoekje gebracht aan onze stand en we hebben dan ook vele mensen blij kunnen maken met een deskundig zitadvies en nieuw zitmeubel. Kon u er niet bij zijn? Lees dan vooral ook even deze blog, zodat u toch een indruk krijgt van hoe deze week is verlopen.

 

Blog (4 van 5)


De Velderhof stand op de 50PlusBeurs

Er is bewust gekozen om op de beurs een echte huiskamersfeer neer te zetten. Zodat men zich een voorstelling kan maken hoe de stoel of bank bij zichzelf thuis zou staan. Met vrolijk bloemen behang en leuke decoratie hebben we getracht het warm en knus te maken. De reacties van bezoekers waren vol lof. Mensen gaven aan dat ze het echt heel gezellig en mooi vonden. Er was zelfs een meneer die een foto maakte van het behang, omdat hij helemaal was geïnspireerd na het zien van ons hoekje ermee.


De stoelen, banken en de koffie vielen in de smaak

De beurs was dinsdag net geopend en de bezoekers stroomden binnen. Binnen een mum van tijd waren alle relaxstoelen en banken bezet. Natuurlijk hielp het mee dat we de bezoekers van onze stand verwende met koffie en een lekker stuk appeltaart. Dat viel in de smaak. Ook was het de ultieme plek om even bij te komen van het vele wandelen op de beursvloer. Een vrouw in het bijzonder ging zitten en riep verrukt uit: ”Eindelijk bungelen mijn benen niet meer!”. Ze gaf aan dat fauteuils altijd te hoog voor haar waren en ze nooit met haar voeten de grond kon raken. We hadden op de beursvloer een heleboel relaxfauteuils op een rijtje gezet, van klein naar groot. Zodat er voor iedereen een fijne stoel op ze stond te wachten.

50plusbeurs_Utrecht

Gratis zitadvies bij Velderhof

Met een speciaal maatwerkpodium hebben we talloze mensen kunnen opmeten en adviseren. Een stoel op maat is, zoals de naam zegt, maatwerk. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in ergonomie en meten u op zodat de relaxstoel naadloos aansluit. De rolmaten waren niet aan te slepen op de stand.

 

Blog (5 van 5)

Aan alle bezoekers willen wij zeggen: Bedankt namens het gehele Velderhof team. We hebben u met heel veel plezier geholpen tijdens uw zoektocht naar het ideale zitmeubel. En wie weet zien we elkaar volgend jaar wel weer. Dan horen we graag hoe uw aankoop u is bevallen!


Is het niet gelukt om langs te komen op de beurs? Bezoek dan onze winkel. 

Er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar onze uitgebreide collectie relaxstoelen en comfortabele banken? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!

Ook interessant voor u