9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
favoriet van de maand

Favoriet van de maand juli: bank Riva

3 juli 2024
Relaxbank Riva, favoriet van de maand juli

Elke maand presenteren we onze vaste rubriek ‘favoriet van de maand’. Nadat in juni sta-op stoel Mella in het zonnetje stond, staat in juli staat de stijlvolle en comfortabele relaxbank Riva centraal. Een absolute aanrader voor elk interieur. Dankzij de eenvoud en kwaliteit is dit de perfecte basis voor een sfeervolle woonkamer. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? We vertellen u er alles over in deze blog.

relaxbank riva 360 graden

Ontdek de relaxbank Riva: individueel comfort op maat

Wilt u genieten van een goed boek in relaxstand, terwijl uw partner in actieve houding een spannende sportwedstrijd kijkt op televisie? Dankzij de individuele relaxopties is dat geen enkel probleem voor de relaxbank Riva. Met één druk op de knop kunt u uw benen omhoog brengen en ontspannen. Omdat ieder zitvlak individueel te verstellen is, kan uw partner in actieve houding blijven zitten. Niet alleen de voetensteun is verstelbaar, ook de rugleuning kunt u naar achteren kantelen.

Maar dat is niet alles, de bank heeft nóg een verstelbaar gedeelte: de hoofdsteun. De verstelbare hoofdsteun zorgt voor de ideale ondersteuning van uw hoofd en nek, waardoor u optimaal kunt genieten van uw favoriete activiteiten. Heeft u nek- of rugproblemen? Dan zal u de voordelen van een verstelbare hoofdsteun extra waarderen. Het geeft namelijk verlichting bij uw klachten. Als u gewoon extra ondersteuning wilt tijdens het lezen of tv-kijken, is een verstelbare hoofdsteun natuurlijk ook prettig. U kunt zelfs de hoogte van de hoofdsteun aanpassen. Wat wilt u nog meer?!

Dankzij de verstelbare voetensteun en hoofdsteun, in combinatie met de kantelbare rugleuning, creëert deze bank voor ieder gezinslid een eigen comfortabele plek, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu wilt ontspannen of actief wil blijven zitten, relaxbank Riva zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

relaxbank riva in relaxstand

Creëer uw ideale woonkamer

De relaxbank Riva is een elektrisch verstelbare bank. Dat betekent dat de motor al het werk voor u doet; met één druk op de knop brengt u de bank in de gewenste positie. De relaxbank is verkrijgbare in diverse opstellingen. Waar een grotere 3-zits bank goed tot zijn recht komt in de ene woonkamer, past een compacte 1-zitter beter in de andere woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een L-bank met lounge-element of een royale 3,5-zits bank. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, zodat uw relaxbank helemaal op uw wensen afgestemd is.

Bovendien kunt u kiezen tussen twee verschillende zwarte, metalen poten. Als laatste kan de relaxbank uitgevoerd worden met drie soorten armleuningen: smalle, brede of ronde armleuningen. Kortom: de relaxbank Riva is niet zomaar een bank, maar een uniek onderdeel van uw woonkamer dat naadloos aansluit op uw persoonlijke smaak en specifieke behoeften.

 

armleuning relaxbank riva

Ervaar zelf de relaxbank Riva

Neem plaats, leun achterover en breng de voeten omhoog. Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe de Riva zit? Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste bank of stoel! Maak vrijblijvend een afspraak in de winkel. Bent u zich nog aan het oriënteren? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u