9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Het belang van een goede zithouding door een stoel op maat

28 mei 2024

We vergeten soms hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen, vooral als het gaat om onze zithouding. Goed kunnen zitten is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van gezondheid en welzijn. Zeker omdat ouderen vaak veel tijd zittend doorbrengen. Gun uzelf een relaxstoel op maat, zodat u lekker kunt ontspannen en uw lichaam echt tot rust komt. 

Zorg voor lichamelijk comfort

Een stoel op maat kan een wereld van verschil maken als het gaat om lichamelijk comfort. Als oudere heeft u vaak te maken met verschillende fysieke uitdagingen, zoals rugpijn, stijfheid of gewrichtsproblemen. Een stoel die speciaal ontworpen is om te voldoen aan uw lichamelijke behoeften kan helpen om deze ongemakken te verlichten. Door een stoel op maat te laten maken, zit u in een gezonde zithouding. Zo kunnen drukpunten worden vermeden en kan de stoel perfect worden afgestemd op uw lichaamsbouw en lichaamslengte.

relaxstoelen_maggiore_liri_varese

Ondersteuning van de rug en de gewrichten

Een goede zithouding is essentieel voor de gezondheid van de rug en gewrichten, vooral bij ouderen die vatbaarder zijn voor rugklachten en artritis. Een stoel op maat kan de juiste ondersteuning bieden, waardoor spanning en pijn worden verminderd. Door de juiste houding te bevorderen, kan een stoel op maat bijdragen aan het behoud van de mobiliteit en het voorkomen van verdere complicaties. Bovendien kan een juiste zithouding de ademhaling verbeteren en vermoeidheid verminderen, waardoor u zich energieker en alerter voelt.

Genieten van dagelijkse activiteiten

Als laatste draagt een stoel op maat bij aan de verbetering van de algehele kwaliteit van leven. Comfortabel en gezond zitten stelt u in staat om langer zelfstandig te blijven en meer te genieten van uw dagelijkse activiteiten, of het nu gaat om het lezen van een boek, het maken van een wandeling, het kijken naar televisie of gewoon ontspannen met kinderen en kleinkinderen. Door te investeren in een stoel op maat investeert u in uw eigen welzijn en comfort.

Velderhof_relaxstoelen_leer_winkel

Oog op unieke behoeften

Bij Velderhof streven we ernaar om meubels te bieden die niet alleen mooi, maar ook functioneel en comfortabel zijn. Onze relaxfauteuils op maat zijn speciaal ontworpen met het oog op de unieke behoeften van ouderen, zodat u kunt genieten van het comfort en de ondersteuning die u verdient. Want als het gaat om zitten, is er niets belangrijker dan comfortabel en gezond zijn.

Onze zitconsulentes hebben jarenlange ervaring in ergonomie en lichaamsondersteuning. Ze stellen uw stoel af op uw lichaam aan de hand van 21 meetpunten. Wat resulteert in een fijne relaxstoel die uw lichaam op de juiste manier ondersteunt. Maak snel een afspraak voor deskundig advies in de winkel of bij u thuis. We kijken ernaar uit u te helpen bij het maken van de juiste keuze!


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. 
Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u