9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Winkel

Loop een dagje mee met adviseur Ryan in de Velderhof winkel in Doetinchem!

19 maart 2024
Met zitadviseur Ryan in Velderhof Doetinchem

Velderhof telt inmiddels al zestien winkels en blijft lekker uitbreiden, zodat iedereen straks gemakkelijk onze winkel kan bezoeken. We zijn erg benieuwd hoe het er in een Velderhof winkel aan toe gaat, en u misschien ook wel. Daarom stapte onze stagiaire Kevin in de auto om alle filialen in het hele land te bezoeken en de adviseurs eens flink te ondervragen. Hieronder leest u het eerste gesprek die hij had met adviseur Ryan in de meubelwinkel in Doetinchem

Kevin werd hartelijk ontvangen door adviseur Ryan in het gezellige pand in Doetinchem. Ryan is 23 lentes jong en werkt nu bijna een half jaar bij Velderhof. Hij vertelt enthousiast over zijn werkzaamheden. Nadat hij de deur opent en de lampen heeft aangezet is het tijd om de winkel klaar te maken voor een nieuwe dag. De verwarming lekker aan, de stoelen netjes neerzetten en de stofzuiger erdoor. Dan is het tien uur en wacht Ryan op de eerste klanten die komen binnenstappen. 

 

De leukste ervaring van Ryan als zitadviseur bij Velderhof.


We vragen Ryan of hij een leuke herinnering kan delen. Ryan geeft aan dat hij nog maar pas bij ons werkt, maar dat het kunnen helpen van zijn eerste klant als heel leuk heeft ervaren. Ryan: ‘Het gevoel van zo’n eerste geslaagde verkoop is superleuk!’ Kevin vraagt of er ook misvattingen bestaan bij klanten over onze stoelen. Ryan vertelt dat mensen vaak denken dat de hoogte van een stoel niet zoveel uitmaakt, terwijl dit juist heel belangrijk is. Hij vertelt: ‘De hielen moeten over de klep hangen, maar veel mensen denken dat ze op de klep moeten liggen. Maar erover voorkomt knelling en zorgt ervoor dat de bloedtoevoer niet wordt geremd’, geeft Ryan aan. 

Ook een zitadvies van Ryan, of een van zijn collega's in Doetinchem ontvangen? Bezoek dan onze winkel van dinsdag t/m zaterdag. Bekijk onze openingstijden en bereikbaarheid van de winkel hier.

Velderhof-meubelwinkel-Doetinchem


Kevin vraagt: 'Op welke manieren probeert Velderhof een persoonlijke aanpak te hebben voor de klanten?' Ryan geeft aan dat Velderhof dit doet door een huiselijke sfeer te creëren in de winkel en natuurlijk door koffie en appeltaart aan te bieden. Hij vervolgt: ‘Mensen moeten zich bij ons thuis voelen. En door goed te luisteren naar de klant en vanuit daar de beste oplossing zoeken. Waar ligt het probleem en hoe kunnen wij het beste helpen.’ Hoe wij dit doen? Ryan: ‘Door continue nieuwe trainingen te volgen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.’


 ‘Mensen moeten zich bij ons thuis voelen.’

Natuurlijk zijn we ook wel nieuwsgierig of Ryan wel eens tegen een uitdagende situatie is aangelopen. Hij vertelt: ‘Ik had een afspraak met een vrouw die een beperkt budget had, maar wel de wens had voor een leren sta-op stoel. Ze had echt een goede stoel nodig, maar had gewoon niet meer te besteden. We hebben samen alle opties betekenen uiteindelijk toch de perfecte stoel voor haar kunnen regelen voor het juiste bedrag.’ Het leukst aan het werken bij Velderhof vindt Ryan het onder de mensen zijn. Hij besluit met: ‘Het kunnen helpen van mensen met hun wensen en behoeftes’. 

Bedankt voor dit mooie gesprek Ryan, ook namens Kevin, en heel veel succes in Doetinchem!

Plan nu uw bezoek aan de winkel bij u in de buurt. Benieuwd hoe een adviesgesprek in de winkel verloopt? Lees dan onze blog 'Hoe werkt een adviesgesprek in de winkel?' of maak meteen een winkelafspraak en probeer uw favoriete stoel of bank uit onder begeleiding van onze zitadviseur.

Ook interessant voor u