9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Ontdek de voordelen van hoge stoelen voor ouderen

15 april 2024

Als we denken aan comfortabel zitten, denken we vaak aan een zachte bank of fauteuil. Maar de keuze voor een hoge stoel voor ouderen is het beste als het gaat om comfort én ergonomie. Bij Velderhof begrijpen we de behoeften van onze klanten als geen ander. Daarom willen we in dit blog de drie grootste voordelen van een hoge stoel voor ouderen uitlichten.

Ergonomie op de eerste plaats

Een van de belangrijkste aspecten van comfortabel zitten, vooral voor ouderen, is ergonomie. Hoge stoelen zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor ze de juiste ondersteuning bieden voor uw rug en de juiste zithouding bevorderen. Rugklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij ouderen, maar een goed ontworpen hoge stoel kan helpen bij het verminderen van deze klachten door de wervelkolom in de juiste positie te houden.

3.-relaxstoelen_verschillende_hoogtes


Voorkom rugklachten

Het belangrijkste voordeel van hoge stoelen voor ouderen is het vermogen om rugklachten niet alleen te verminderen, maar ook te voorkomen. Door de juiste ondersteuning te bieden aan de rug kunnen hoge stoelen helpen bij het verminderen van spanning en druk op de rugspieren. Dit kan leiden tot een aanzienlijke vermindering en zelfs voorkoming van rugpijn en ongemak, waardoor u comfortabeler kunt zitten, zelfs voor langere periodes.

2.-meten_relaxstoel

 

Maatwerk voor de juiste zithouding

Wij geloven in maatwerk en daarom bieden we een brede collectie aan sta-op stoelen die zijn ontworpen om aan de persoonlijke wensen en behoeften van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om de hoogte van de rugleuning, de diepte van de zitting of de mate van ondersteuning; we streven ernaar om u de perfecte pasvorm te bieden. Door te investeren in een hoge stoel die op maat gemaakt is, kunt u genieten van een optimale zithouding en comfort.

4. rijtje_relaxstoelen_tirso

 

Ervaar het zelf

Bezoek ons vandaag nog en ontdek het comfort en de voordelen van onze hoge stoelen voor ouderen. Kom langs voor persoonlijk advies van een van onze zitconsulenten en bekijk onze collectie. Of vraag onze brochure online aan en ontvang deze binnen enkele dagen in uw brievenbus. Zo heeft u alle modellen handig op een rijtje om u rustig te oriënteren. En hoe fijn is het als u zeker bent van een goede aankoop. Wanneer de stoel toch niet goed zit dan kunt u deze gewoon omruilen. Dat is de zekerheid van Velderhof.


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u