9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Ontspannen zitten, slapen en relaxen met seniorenbank Enza

24 januari 2023

Na een lange dag is er soms niks fijner dan even op de bank te liggen om ontspannen TV te kijken of een boek te lezen. Met relaxbank Enza kan dit allemaal. En dit is niet zomaar een bank, het is de ultieme alles-in-één bank. De bank waar zitten, liggen en relaxen allemaal samenkomen. De beste comfortbank voor ouderen, maar ook zeker voor de generaties ervoor. Enza relaxbank is een echte alleskunner die iedere woonkamer zou verrijken. 


De beste seniorenbank voor elk moment van de dag

De Enza is niet alleen de beste seniorenbank, deze bank is eigenlijk voor iedereen geschikt. Door de diverse relaxfuncties kunt u de bank zo samenstellen dat u er de hele dag mee uit de voeten kan. De verstelbare hoofdsteun is ideaal om tijdens de actieve zit uw hoofd te ondersteunen. Misschien houdt u van handwerken of lezen? Dan zorgt de hoofdsteun ervoor dat u niet langer een stijve nek heeft of nekkramp krijgt na een paar uur te hebben gezeten. 

 

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

relaxbank_verstelbare_leuning


De bank met relaxfuntie

Met de Enza bent u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u de relaxfunctie toevoegen, waardoor u de rugleuning van de bank naar achteren kunt plaatsen. U kunt ervoor kiezen om er een bijpassende hocker voor te zetten om daar uw benen op te laten rusten.

Over rusten gesproken. Wist u dat dit de ideale bank is voor een middagdutje? Natuurlijk kan dat op iedere bank, maar met de Enza kan het net iets beter. U kunt de armleuningen namelijk naar beneden plaatsen. Op deze manier is de bank een stukje langer en vlakker, waardoor dat middagdutje nog prettiger is. 

seniorenbank

 

Een moderne (slaap)bank voor in uw interieur

Bij een slaapbank denken we vaak aan een gammel opklapbed weggestopt op zolder, maar dat is niet wat we met deze slaapbank bedoelen. Enza is zoals eerder benoemd uitermate geschikt voor een dutje. Zo hoeft u bijvoorbeeld na de middagmaaltijd niet meer de trap naar boven te gebruiken om uw bed op te zoeken. In een handomdraai heeft u de relaxbank omgetoverd tot een comfortabele ligbank. En wel een die gezien mag worden! Enza is een moderne seniorenbank die past in iedere woonkamer. U kunt de bank in iedere gewenste kleur of materiaal laten uitvoeren. 

Relaxbank_geel

 

De bank die altijd bij u past 

Wat de Enza zo bijzonder maakt is dat hij beschikbaar is met een verstelbare zitting. Dat betekent dat u het gedeelte waar u op zit naar voren of achteren kunt schuiven. Hierdoor zit een langer persoon net zo lekker op de bank als iemand die iets kleiner is. Zodat u zonder moeite bij de grond kan komen en geen klachten krijgt, doordat uw zithouding niet goed is. Deze comfortbank is in diverse maten beschikbaar zodat er genoeg plaats is voor iedereen! 

 

Wilt u de Enza graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u