9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Relaxbank Belice: De beste bank voor iedereen!

31 januari 2023
relaxbank-Belice-de-beste-bank

Ontspannen en echt even opladen? Dat kan met de verstelbare bank Belice. Waarom wordt dit een relaxbank genoemd? Dat is omdat deze bank voor veel meer doeleinden gebruikt kan worden dan er enkel en alleen op te zitten. Het is een heel geschikte bank voor senioren, omdat u  er bijvoorbeeld ook een heerlijk middagdutje op kunt doen. Het is dan ook een moderne bank met relaxfunctie. De bank wordt speciaal voor u op maat gemaakt, zodat de bank heerlijk zit en u er makkelijk uit kan opstaan. 


Een hoge bank waar u gemakkelijk uit kunt opstaan

Opstaan uit een te laag zitmeubel is erg vervelend. Het kost veel kracht en wanneer het met veel moeite gaat kan het zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht, namelijk de sta-op stoel. Toch wilt u misschien ook wel lekker op de bank zitten, maar loopt u er tegenaan dat banken over het algemeen vaak veel te laag zijn. Denk aan een ‘plofbank’ waar u onmogelijk weer uit overeind komt. Met de Optima banken van Velderhof is dat niet meer aan de orde. Deze seniorenbanken zijn helemaal op maat te maken. Zo kunt u zelf kiezen hoe hoog en hoe diep u de bank wil. Op deze manier zit u altijd prettig en kunt u ook makkelijk uit de bank opstaan. 

groene_relaxbank_senioren

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.


Een bank met hoge rugleuning voor extra ondersteuning

Wanneer u last heeft van rugklachten of gewoonweg goed om uw zithouding wilt denken is het aan te raden om eens te kijken naar een bank met een hoge rugleuning. Wanneer u volledig naar achteren zit, wordt uw rug op die manier het beste ondersteund. Het is ook mogelijk om de Belice met een lage rugleuning te laten uitvoeren. Het is maar net wat u zelf prettig vindt. Onze zitadviseurs zijn gespecialiseerd in de wereld van de ergonomie en denken graag met u mee. 

relaxbank-Velderhof

De seniorenbank met verstelbare armleuningen

Na de lunch of maaltijd is het soms zo fijn om even een middagdutje te doen. Met relaxbank Belice is daar aan gedacht. U kunt de armleuningen namelijk naar beneden duwen. Op deze manier ontstaat er een fijn plekje om uw hoofd op te laten rusten. En omdat de bank zo lekker ligt hoeft u in de middag uw bed niet meer op te zoeken. Na het dutje bent u volledig uitgerust en kunnen de armleuningen weer omhoog worden gezet. Dat lukt heel gemakkelijk met een duwtje ertegenaan. 

Wilt u de Belice graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u