9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand oktober

Sta-op stoel Zena verkozen tot stoel van de maand oktober

29 september 2022
sta-op-stoel-Zena


Iedere maand hebben we, naast onze reguliere acties, een bonusactie namelijk de stoel van de maand die extra voordelig wordt aangeboden. Het is oktober woonmaand, dus we pakken flink uit met een wel heel fijne nieuwe stoel van de maand, de Zena. Sta-op stoel Zena is de opvolgster van Willeke, de stoel van de maand september.

De herfst is begonnen en het is buiten fris en guur. Maak het binnen knus met een mooi herfstboeket op tafel en steek lekker de kaarsjes aan. Geniet van een warm kopje thee en uw favoriete boek. Met sta-op stoel Zena bent u er zeker van dat binnen zitten echt geen straf is.

blog_content_stoelvdmaand_zena_details_5

 

Zelfstandig opstaan met sta-op stoel Zena

Wellicht merkt u dat u uw evenwicht niet altijd meer goed kunt bewaren? Kost het u veel kracht om uzelf omhoog te duwen of heeft u daar hulp bij nodig? Met de sta-op stoel Zena bent u er zeker van dat u veilig kunt opstaan. Met een druk op de knop brengt de stoel u omhoog. Zo kunt u moeiteloos uit de stoel opstaan en uw energie voor andere dingen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld een heerlijke herfstwandeling met de kleinkinderen!

 

blog_content_stoelvdmaand_zena_details_4

 

Het gemak van een verstelbare hoofdsteun

U kunt ervoor kiezen om de Zena te laten uitvoeren met een verstelbare hoofdsteun. Deze kunt in diverse standen positioneren. Het voordeel van een verstelbare hoofdsteun is dat niet alleen uw hoofd, maar ook de nek wordt ondersteund. Zo kunt u lekker achterover geleund televisie kijken, zonder dat u de nekspieren steeds hoeft aan te spannen.

Wilt u de Zena of onze andere sta-op stoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Maak dan gebruik van onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Zena zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

blog_content_stoelvdmaand_zena_details_3

 

Zena tilt ontspanning naar een hoger niveau 

Sta-op stoel Zena is een stoel met een zachte zitting. Wanneer u plaatsneemt zult u voelen dat de zitting u volledig omsluit. U zult merken dat de stoel als het ware aanvoelt als een warme jas. De armleuningen zijn tevens zacht. Dat is erg prettig wanneer u de armen hier voor een langere tijd op laat leunen. Zena is de ideale stoel om lekker in te ontspannen. Geniet van een goed boek of een gezellig televisieprogramma. Uiteraard lekker met de benen omhoog!

 

blog_content_stoelvdmaand_zena_details_2

 

Zena is uitgevoerd met een verfijnde maar solide basis

Dat Zena zacht aanvoelt wil niet zeggen dat de stoel niet stevig is, integendeel. Zena is gemaakt van materialen met hoogwaardige kwaliteit. Zo is de metalen romp enorm stevig en gaat deze daardoor ook lang mee. Waar de basis solide is, is de vering juist verfijnd. De vering van Zena bestaat uit sterkte en elastische materialen die soepel en sterk tegelijk zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw lichaam goed wordt ondersteund en u nog jarenlang kunt genieten van uw favoriete stoel!

 

Wilt u de Zena graag in de winkel zien?

 Dat is mogelijk. Er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Zena, maar ook naar de rest van onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

Ook interessant voor u