9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand april

Relaxstoel Mella is uitgeroepen tot stoel van de maand april '22!

21 april 2022
Relaxstoel Mella is dé stoel van de maand april '22

Twaalf keer per jaar lichten we één stoel voor u uit en dit bijzondere exemplaar is onze stoel van de maand. Deze relaxstoel wordt tijdelijk voor een zeer aantrekkelijke actieprijs aangeboden. Wij vertellen u graag wat meer over relaxstoel Mella, de trotse bezitter van de titel stoel van de maand april -en bovendien opvolger van de relaxfauteuil Liro

De maand van noten schieten en eieren zoeken, de maand waarin de tompouce in onze nationale kleur extra lekker smaakt. Het is april, de maand die doet wat ie wil... Maar ook de maand waarin we een nieuwe stoel voor een waanzinnige prijs aanbieden. 

Relaxfauteuil Mella is een bijzondere verschijning met een karakteristieke uitstraling. De Mella is een lust voor het oog en ook nog eens heel geschikt om lekker in weg te dromen. De gebogen dichte armleuningen geven een verfijnde uitstraling en zorgen tevens voor een geborgen gevoel. Er is ruimte genoeg om de armen op te laten rusten tijdens het lezen of televisie kijken.

Voordelige stoel op maat

Een dagje naar de spa is niet meer nodig met Mella

Voor relaxstoel Mella is niks teveel gevraagd. Of u nu de benen omhoog wilt hebben of de rugleuning naar achteren, het kan allemaal. Maar dat is nog niet alles wat Mella in huis heeft. 

Wat dacht u van stoelverwarming en een massagefunctie? Zeg dat dagje spa maar af, want u heeft met de Mella de ultieme ontspanning al lang in huis gehaald. Lekker opwarmen na een gure dag of de spieren even helemaal losmaken wanneer u bijvoorbeeld niet zo goed heeft geslapen. Deze Wellness functie is een toevoeging waar u iedere dag opnieuw van zult genieten. Maar pas op, want als u eenmaal gewend raakt aan de Wellness beleving is deze onmisbaar.

Thuis uitproberen? 

Met de Velderhof thuisdemo service komen wij bij u thuis met uw geselecteerde modellen. Gemakkelijk en eenvoudig! Zo kunt u gratis en vrijblijvend de stoel thuis uitproberen en ervaren hoe de stoel u bevalt. Een thuisafspraak maakt u door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

blog_content_stoelvdmaand_mella_details_2

Jarenlang zitgenot met stoel van de maand april Mella

De vering in relaxstoel Mella is van kwalitatief sterk en elastisch materiaal. De vering is verdeeld over het gehele zitvlak waardoor het gewicht evenredig wordt opgevangen en verdeeld. Door het elastische materiaal veert de zitting goed mee zonder na verloop van tijd de rek te verliezen, dit zodat u nog heel lang lekker kunt ontspannen in uw stoel.

Niet alleen de zitting is voorzien van hoogwaardige materialen, ook de rugleuning is van hoog niveau. Deze is ergonomisch gevormd zodat het optimale ondersteuning aan de rug biedt. Door het opmeten van uw lichaamslengte- en bouw weten we precies hoe we de stoel voor u moeten samenstellen. 

Zo zorgt een neksteun ervoor dat uw hoofd precies op de juiste plek ondersteunt wordt. Heerlijk wanneer u zich even wilt terugtrekken met een goed boek of uw telefoon. Ook kan de neksteun helemaal naar achteren gekanteld worden wanneer u volledig achterover geleund wilt zitten of liggen.

blog_content_stoelvdmaand_mella_details_5

Veilig zitten en opstaan

Relaxfauteuil Mella is verkrijgbaar met talloze comfortopties en relaxfuncties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een sta-op functie toe te voegen. Merkt u bijvoorbeeld dat u het evenwicht niet altijd meer goed kunt bewaren? Verstapt u zich wel eens of kost het veel kracht om uzelf omhoog te duwen? Dan is een sta- op stoel echt een uitkomst. De sta- op stoel Mella brengt u moeiteloos omhoog zodat u gemakkelijk en veilig kunt opstaan. 

Relaxstoel Mella is geschikt voor iedereen

Een relaxstoel kan best wel wat ruim aanvoelen, want we zijn niet allemaal even lang. Wat heel prettig is, is dat de Mella relaxfauteuil verkrijgbaar is in 3 maten: S, M en L. Zo kunt u ongeacht welke lengte u heeft altijd genieten van een fijne stoel op maat.

 

Mella bekijken in de winkel? 

Altijd een winkel bij u in de buurt. Dagelijks gaan onze zitconsulenten op pad om op afspraak u een persoonlijk advies te geven, in uw eigen woonkamer. Gaat u toch liever naar de winkel? Maak dan een winkel afspraak zodat u niet lang hoeft te wachten op deskundig advies. Onze zitconsulent reserveert dan speciaal voor u een uitgebreid tijdsblok. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen. Bekijk hier onze winkel locaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u