9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Velderhof op de 50PlusBeurs

Velderhof op de 50PlusBeurs in Utrecht

27 augustus 2022

Velderhof gaat graag op pad. We zijn al gewend om tijdens de zitmomentjes met Willeke en thuisdemonstraties bij de mensen thuis te komen. Ook zijn we al op verschillende zorginstellingen in het land geweest om de optredens van Willeke Alberti bij te wonen. Maar we hebben nu iets nieuws in het verschiet, we gaan op een beurs staan. En niet zomaar een beurs. Het is al 28 jaar naar eigen zeggen 's werelds grootste evenement voor actieve plussers. Op deze beurs zijn honderderden stands vol informatie en amusement te vinden. We hebben het natuurlijk over de 50PlusBeurs. Al maanden zijn we ons aan het voorbereiden en we nemen u graag mee met onze plannen. Benieuwd geworden? Lees dan maar gauw verder, want we vertellen in deze blog namelijk ook hoe u gratis aanwezig kunt zijn bij de 50PlusBeurs.


De 50PlusBeurs een gezellig dagje uit in september

De 50PlusBeurs is een jaarlijks terugkerend evenement waar van alles te doen is voor de actieve plussers. Het wordt in de jaarbeurs in Utrecht gehouden en is door de centrale ligging goed bereikbaar voor iedereen. Op deze beurs is heel veel te beleven en daarom met recht een gezellig dagje uit te noemen. Zo is er bijvoorbeeld het grote fietsplein. Een plek waar u alles vindt wat met fietsen te maken heeft. De mogelijkheid om (elektrische) fietsen te testen. U vindt er ook fietsroutes, fietsvakanties en allerhande fietsbenodigdheden. Ook kunt u naar het modeplein, waar regelmatig modeshows worden gehouden en u terecht kunt voor advies op het gebied van beauty en mode. Er worden lezingen gegeven en optredens gehouden. Er zijn talloze bekende Nederlanders aanwezig zoals bijvoorbeeld Ivo Niehe, Francis van Broekhuizen en Mr. Frank Visser. Omroep Max verzorgt een bingo show gepresenteerd door bekende MAX-presentatoren. Wie weet valt u wel in de prijzen!

Velderhof op de 50PlusBeurs

Velderhof is op 13 t/m 17 september aanwezig bij de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. We zijn te vinden in hal 7 op stand nr. 07C06. Op de beurs kunt u onze zitmeubelen bekijken, uitproberen en kunt u terecht voor deskundig advies.

beurskorting

Inspiratie opdoen en deskundig advies

We hebben de stand zo ingedeeld dat u een goede indruk krijgt van hoe een bank of relaxstoel er in uw eigen woonkamer uit zou zien. We hebben gezellige woonkamer hoekjes gemaakt,  voorzien van fleurig behang en mooie aankleding.

Om u goed van dienst te kunnen zijn staan onze adviseurs voor u klaar. Ze laten u met alle plezier de functies van de stoelen en banken zien. Eerst stellen ze gerichte vragen om te achterhalen waar uw behoeften liggen en wat uw wensen zijn. De beurs is een ideale plek u te oriënteren op een relaxfauteuil, omdat we daar een heel groot deel van de collectie hebben staan. Zo kunt u op uw gemak rondlopen en bepalen wat u mooi vindt en wilt hebben. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de beurskorting wanneer u daar een stoel of bank aanschaft. Dat scheelt u maar liefst 750 euro op uw aankoop!

Velderhof keuzehulp relaxfauteuils

Een relaxfauteuil uitkiezen is niet iets wat u iedere dag doet en het kan best wel leiden tot keuzestress. Gelukkig weten onze adviseurs door met u in gesprek te gaan goed in te schatten welke stoel bij u zal passen. Mocht u nog zoekende zijn en niet meteen een stoel willen kopen dan hebben we daar iets leuks op bedacht. Namelijk de keuzehulp invulkaart, oftewel de zitwijzer. U kunt uw top 3 aan ons doorgeven en op een later moment nemen we contact met u op om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een winkelbezoek of thuisdemonstratie. In dat laatste geval zorgen we ervoor dat we de stoelen die uw voorkeur genieten bij ons hebben.

weekendweg

Win een ontspannen weekend weg naar de Veluwe

Wij vinden dat het aanschaffen van een stoel net zo ontspannen moet zijn als hoe de stoel zit. Daarom hebben we de zitwijzer ontwikkeld. En wat extra leuk is, u  maakt bij het invullen van deze keuzehulp kaart direct kans op een geheel verzorgd weekendje weg voor 2 personen naar de Veluwe! Geniet van de mooie natuur dat ons land te bieden heeft en kom lekker tot rust. Op de beurs vindt u in hal 7 op stand nr. 07C06, daar treft u de keuzehulp kaarten en de deponeer bak. Na de laatste dag zullen wij er een gelukkige winnaar uit trekken. Spannend!

 

Gratis naar de 50PlusBeurs als Velderhof VIP

Als Velderhof VIP kunt u gratis naar de 50PlusBeurs. We stellen maar liefst 50 kaarten beschikbaar dus wacht niet langer en vraag hier uw gratis entreekaart aan.


De voordelen van Velderhof VIP

  • Gratis toegang tot de 50PlusBeurs
  • Ontvang als Velderhof VIP €50,- extra korting 
  • Maak kans op een weekend Veluwe voor 2 personen
  • Ontvang een leuke goodiebag exclusief voor onze VIP gasten
  • Gratis koffie en appeltaart op onze stand. Gegarandeerd een heerlijke dagje weg!


    Ja, ik wil mijn gratis Velderhof VIP ticket aanvragen en een onvergetelijk dagje uit beleven!

 

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!

Ook interessant voor u