9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Velderhof stoelen thuis uitproberen

Gratis thuisdemonstratie Velderhof stoelen, hoe werkt dat nou precies?

24 juni 2022
Gratis proefzitten Velderhof thuisdemonstratie

Wat is een thuisdemonstratie nou precies?’ We kunnen ons voorstellen dat u zich dit afvraagt tijdens uw zoektocht naar een nieuwe relaxstoel of -bank. Hoe gaat dit te werk? Is het wel echt gratis? Moet ik persé iets kopen? Om al deze vragen te beantwoorden hebben we een blog gemaakt.

Waarom is een thuisdemonstratie nodig?
Wat kan ik verwachten bij een thuisdemonstratie?
Hoe lang duurt een afspraak?


Een stoel in het echt bekijken

Het is zo ver, u wilt een nieuwe relaxfauteuil, sta- op stoel of relaxbank kopen. En nu? Wellicht heeft u onze website bekeken of zelfs al de brochure aangevraagd. Omdat we werken met stoelen op maat vinden wij het belangrijk dat u de stoelen in het echt kunt bekijken en uitproberen. Daarnaast hebben wij een aantal maten van u nodig om de stoel volledig op uw lichaamsbouw en -lengte toe te spitsen. U kunt ervoor kiezen om een winkelafspraak te maken of om een thuisdemonstratie aan te vragen. Mocht u benieuwd zijn of dat laatste iets voor u is, lees dan maar gauw verder. 


Waarom is een thuisdemonstratie nodig?

Het grote voordeel van een thuisdemonstratie is het gemak van het kunnen uittesten van de relaxstoelen in uw eigen woonkamer. U hoeft er de deur niet voor uit. Daarnaast kunt u meteen kijken hoe het beoogde model in de ruimte staat. Met de kleur- en materiaalstalen kunt u ook meteen kijken of wat u voor ogen heeft past bij uw huidige inrichting.

 

Velderhof-thuis-proefzitten-gratis-thuisdemonstratie


Wat kan ik verwachten bij een thuisdemonstratie?

Bij een thuisdemonstratie kunt u van te voren een aantal modellen selecteren en deze neemt de adviseur voor u mee. Uw favoriete relaxstoelen, sta-op stoelen of banken selecteert u via de website, of via de gratis brochure. Over het algemeen worden er een stuk of acht stoelen in de bus geplaatst zodat u naast de door u gekozen stoelen nog extra keuze heeft. 

Wij spraken adviseur Mathijs die de ritjes al ruim 1,5 jaar met veel plezier doet. Hij vertelt: “Het eerste wat een klant eens tegen me zei was; Ik koop niks hoor. Waarop ik vervolgde met, dat hoeft ook niet, dat is geheel aan u. Vervolgens was mevrouw zo tevreden dat ze uit eigen beweging alsnog een mooie stoel heeft uitgezocht. Maar ik wil op een leuke manier mensen blij maken met een nieuwe stoel.”

Showroom_aan_huis_Stoelen

“Ik wil op een leuke manier mensen blij maken met een nieuwe stoel.”

- Adviseur Mathijs


Hoe lang duurt een afspraak?

Over het algemeen duurt een afspraak ongeveer een tot anderhalf uur. De adviseur zal door middel van gerichte vragen gaan onderzoeken wat uw wensen zijn alvorens er een relaxstoel bij u in de woonkamer wordt geplaatst. Vervolgens krijgt u de tijd om de stoel op uw gemak te testen en zal de adviseur de functies van de stoel demonstreren. De adviseur zal u vervolgens gaan opmeten zodat de stoel volledig op maat gemaakt kan worden.

 

Moet ik betalen voor de thuisdemonstratie wanneer ik niks koop?

Nee zeker niet, een thuisdemonstratie is altijd kosteloos en vrijblijvend. Ook wanneer u niks koopt. Wellicht bent u nog aan het oriënteren of bent u simpelweg gewoon geïnteresseerd in onze stoelen. Wij laten u graag kennis laten maken met onze meubels. Wellicht vindt u het een beetje spannend, nodig dan ook gerust een kennis of familielid uit om bij de afspraak aanwezig te zijn. Dan kunnen ze gezellig met u meekijken en meedenken, want een nieuwe stoel kopen is gewoon een leuke ervaring.

Velderhof-thuis-proefzitten-gratis-thuisdemonstratie-1

Wilt u de stoelen van Velderhof thuis uitproberen?

Maak dan gebruik van thuisdemonstratie service! Zo kunt u kosteloos de stoel thuis uitproberen en zelf ervaren of de stoel u bevalt. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen of door te bellen naar 0499 729 366.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u