9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Moderne seniorenbank

Wat is de beste bank voor ouderen?

17 januari 2023


Wat is de beste bank voor ouderen? Een vraag die we regelmatig krijgen en in dit blogartikel proberen te beantwoorden. Het korte antwoord is de beste bank is de bank die past. En wat maakt de bank dan passend? Horen wij u denken. Dat heeft alles te maken met uw wensen en behoeften.  


Waar moet ik rekening mee houden bij de keuze voor een bank? 

Het is belangrijk om uzelf eerst af te vragen waarom u een bank wil aanschaffen. Merkt u dat u uitgekeken bent op u huidige bank of had u er geen? Wellicht gaat u verhuizen en zoekt u iets anders? Zat de vorige bank niet goed? Misschien ervaart u niet voldoende steun met uw huidige bank? Of is de bank aan vervanging toe? Dit zijn allemaal vragen om te achterhalen waarom u een nieuwe bank wil en wat u belangrijk vindt. Wanneer u weinig steun ervaart met uw vorige bank is dat iets om kritisch op te zijn bij de aanschaf van een nieuwe bank. Wellicht is een bank met hoge rugleuning iets voor u. Bent u uitgekeken op uw oude bank? Dan is een moderne senioren bank nu precies wat u zoekt. Met een frisse kleur en bekleding dat helemaal past bij de deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan een groene bank van velvet of een bruine lerenloungebank. 

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.


Relaxbanken met comfortfuncties voor ouderen

Het grote voordeel van een moderne bank met relaxfunctie is dat u precies kunt doen wat u belangrijk vindt. Een senioren bankstel kenmerkt zich door de vele extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een extra hoge bank te kiezen of bank met verstelbare zitting. 

groene_relaxbank

 

Wat is de beste relaxbank voor ouderen?

De beste bank voor ouderen is een senioren bankstel. Deze relaxbank is voorzien van diverse opties om extra comfortabel te kunnen zitten. Voor een middagdutje hoeft u niet langer uw bed op te zoeken. Door te kiezen voor een relaxbank met verstelbare leuningen kunt u dit voortaan gewoon in de woonkamer doen.

We horen vaak dat men op zoek is naar een moderne senioren bank die er niet alleen mooi uitziet, maar ook echt lekker zit zonder dat je er in weg zakt. Vaak lopen ouderen er tegenaan dat het opstaan uit een diepe bank moeizaam gaat. Door te kiezen voor een bank met uitschuifbare zitdiepte kan er zelf worden bepaald hoe diep de bank moet zijn. Het grote voordeel hiervan is dat twee personen die een verschillende lengte hebben toch op een prettige manier kunnen genieten van een bankstel. 

seniorenbankstel-blogartikel

Wat is de beste bank om ultiem op te relaxen?

Het fijne van een loungebank of relaxbank is de mogelijkheid om de bank in de relaxstand te kunnen zetten. Dat wil zeggen dat de rugleuning naar achter gekanteld kan worden en er een verstelbare voetenklep is waar de benen op kunnen rusten. Op deze manier kunt u heerlijk onderuit relaxen. Wilt u voor uw hoofd en nek ook voldoende ondersteuning? Laat de bank dat uitrusten met een hoofdsteun, dan is nekpijn echt verleden tijd! 

Wat is de beste bank met elektrische functies?

Een relaxbank met elektrische functies is onmisbaar als u op zoek bent naar de beste seniorenbank. Door te kiezen voor de elektrische relaxstand verandert u bijvoorbeeld de gewone zitbank, nadat de visite weg is, in de perfecte loungebank. 

 

Relaxbank_geel

 

Dit zijn de mogelijkheden voor de beste bank voor ouderen

We hebben de drie populairste banken voor u op een rijtje gezet. De voordelen van een bank op maat is dat u de bank helemaal naar wens en smaak kunt samenstellen.

 

De moderne seniorenbank Enza 

Met de Enza kunt u de zitdiepte handmatig verstellen. Daarnaast kunt u de bank in een heerlijke relaxstand zetten door de rugleuning naar achter te kantelen. Deze moderne seniorenbank is niet alleen erg comfortabel, het is ook een plaatje om te zien!

De elektrisch verstelbare bank Trente

Met Trente kunt u de bank in iedere gewenste relaxstand zitten. Trente heeft het zogeheten wall-free systeem, waarbij de rugleuning naar achteren kan zonder dat de rugleuning de muur raakt. Daarbij kan de bank overigens wel strak tegen de muur worden geplaatst. Ook kunt u Trente volledig naar wens samenstellen. Een ruime hoekbank of een ruime 2 zits seniorenbank? Met Trente kan het allemaal. 

groene-seniorenbank

 

Belice de seniorenbank met hoge zit

Belice is met recht een geschikte senioren bankstel te noemen. De hoge zit en de mogelijkheid om de armleuningen te verstellen zijn ontzettend praktisch. Daarnaast is Belice uit te voeren met diverse hoogtes van de rugleuning. Dat zorgt voor extra steun. 


Velderhof_meubelwinkel

Wilt u de relaxbanken graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt.  Maak nu een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u