9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Haarlem

Willeke Alberti en Velderhof geven comfortabele relaxfauteuil cadeau

2 februari 2022

Iedere week brengen Velderhof en de Willeke Alberti Foundation een feestelijk bezoekje aan een bijzonder iemand en krijgt deze geluksvogel een comfortabele relaxfauteuil cadeau. Dat is iemand die zich belangeloos inzet voor anderen, zoals een vrijwilliger of een mantelzorger. Of simpelweg een bijzonder iemand die zo’n fijne stoel goed kan gebruiken en heel erg verdient.

Een relaxfauteuil voor mevrouw uit Haarlem

Het is een typische koude winterdag en Willeke en Velderhof zijn weer samen op pad. Dit keer in Haarlem om een hele lieve mevrouw te verrassen. Zij is opgegeven door haar wijkverpleegkundige Aliette.

 

Aliette: “Mevrouw verdient deze stoel omdat ze veel pech heeft gehad. Ze is onlangs gevallen, met een gebroken rib en wervels tot gevolg. In de revalidatiekliniek had mevrouw een sta-op stoel en dat beviel heel goed. Eenmaal thuis miste ze deze toch wel. Ze is een hele zelfstandige dame en is erg begaan met andere mensen, daarom gun ik haar dit enorm.“ 

Velderhof en de Willeke Alberti Foundation zijn het ermee eens dat mevrouw na al deze tegenslagen wel een aangename verrassing kan gebruiken. Ga maar gauw naar binnen Willeke, want daar is het lekker warm! Mevrouw doet totaal verrast de deur open wanneer Willeke aanbelt. Even later vertelt Willeke waarom ze is opgegeven door Aliette en laat haar plaatsnemen in relaxstoel Liri. Mevrouw gaat zitten -in de voor haar te grote stoel en glimlacht: ”De koningin”. Willeke beaamt dat zij zich ook altijd als de koningin voelt wanneer zij in haar eigen Velderhof  relaxstoel zit. 

“Ze is een hele zelfstandige dame en is erg begaan met andere mensen, daarom gun ik haar dit enorm.“

Wijkverpleegkundige Aliette

 

Veilig zitten met een elektrische sta-op stoel

Mevrouw is erg benieuwd hoe de stoel werkt en de adviseur van Velderhof komt haar helpen. Hij vertelt dat de stoel die zij zal ontvangen helemaal op maat gemaakt zal worden. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met haar lengte, maar natuurlijk ook met haar wensen en voorkeuren. Velderhof heeft het model Liri meegenomen, zodat zij deze kan uitproberen. Relaxstoel Liri blijft staan totdat haar eigen op maat gemaakte stoel wordt gebracht, zodat zij vanaf nu niet meer zonder zit!

Aliette vertelt mevrouw dat ze heel veel bewondering heeft voor haar, vooral hoe ze de laatste jaren is doorgekomen. Aliette: “Met vallen en opstaan, letterlijk en figuurlijk. U blijft positief. Ik zag deze actie op Facebook voorbij komen en ik heb geschreven dat ik verpleegkundige ben in de zorg. Ik gun al mijn cliënten zo’n stoel, maar ik moest er één uitkiezen en dat bent u geworden .” Willeke sluit deze dag af met de mooie woorden: “Wat ben ik toch blij dat ik dit mag doen, bedankt Velderhof dat jullie dit aan mijn Willeke Alberti Foundation schenken.”

Na het bezoek van Willeke Alberti Foundation en Velderhof

Aliette vertelt dat het totaal onverwachts was, omdat mevrouw dacht dat ze het zorgplan gingen bespreken. Aliette: “ Mevrouw vindt het onvoorstelbaar dat dit voor haar is gedaan en kan het haast nog niet geloven. Op zijn Haarlems gezegd. Willeke je bent een topwijf! Velderhof bedankt voor deze ervaring, namens ons allebei.“

WillekeAlberti_opbezoek_in_Haarlem-(1)

Namens de Willeke Alberti Foundation en Velderhof: “ Haarlem boft maar met zo’n betrokken wijkverpleegkundige als u Aliette. Ga zo door met uw werk. En natuurlijk wensen wij mevrouw nog vele jaren plezier met haar nieuwe relaxstoel!“

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u