9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Nieuw-Vennep

Willeke Alberti verrast Richard uit Nieuw-Vennep met een relaxstoel

23 februari 2022

Velderhof en de Willeke Alberti Foundation verrassen iedere week een bijzonder persoon met een bezoekje en een prachtig cadeau. Deze persoon kan zich gelukkig prijzen met een comfortabele relaxfauteuil die volledig naar wens wordt samengesteld en op maat gemaakt. Men kan iemand uit zijn of haar omgeving hiervoor aanmelden, dan wel een ouder persoon die het heel erg verdient of iemand die zich inzet als vrijwilliger of mantelzorger.

Gehuld in de vrolijke kleur roze loopt Willeke samen met Velderhof adviseur Mathijs richting de woning van Richard en zijn vrouw Sylvia. Ze zijn deze keer in het mooie Nieuw Vennep. Een plek waar Willeke niet zo vaak komt geeft ze aan in de video. Een half jaar met Velderhof heel Nederland door, zo kom je nog eens ergens Willeke! 

Richard is aangemeld door zijn vrouw. Ze geeft in haar brief aan dat haar 85- jarige echtgenoot 2 jaar geleden een herseninfarct heeft gehad. Ze zegt: “Hij kan wel een lekkere stoel gebruiken om ‘s middags een dutje in te doen.” Wij kunnen ons voorstellen dat een dutje in een relaxstoel extra fijn is, dus we laden de bus weer in en vertrekken richting Nieuw Vennep. 

 

Een comfortabele relaxstoel voor Richard uit Nieuw Vennep

Enthousiast opent meneer de deur. “We hebben een verrassing voor u, een prachtige stoel. En wat voor stoel!” zegt Willeke trots. Even later neemt meneer plaats in de relaxfauteuil. Mathijs laat ook deze week met veel plezier zien hoe de relaxfuncties van relaxstoel Liri werken. Hij vertelt: “De stoel kan ook nog omhoog, om het wat makkelijker te maken om op te staan. U kan met de benen omhoog. Nu gaan we lekker relaxen.” Mathijs grapt: “U komt nooit meer uit de stoel zometeen.” 

Mevrouw geeft aan dat ze had geschreven voor haar man, maar eigenlijk echt niet kon geloven dat ze werd gebeld. Sylvia: “Ik denk dat gebeurd ons nooit”. “Natuurlijk wel, dat hebben jullie verdient”, reageert Willeke. 

 

 “Richard was echt verrast! Hij had het echt niet verwacht. Hij vindt de stoel geweldig en je ziet hem genieten.

Sylvia

 

Willeke besluit dit gezellige bezoekje met de woorden: “Terima kasih banyak (heel hartelijk bedankt) Deze paar woordjes Maleis ken ik en dat heb ik geleerd van The blue Diamonds en van Anneke Gröhnloh.”

Relaxstoel_Nieuw-Vennep_Richard

De verrassing van Willeke Alberti en Velderhof

De verrassing is in de smaak gevallen geeft Sylvia aan. “Richard was echt verrast! Hij had het echt niet verwacht. Hij vindt de stoel geweldig en je ziet hem genieten. Willeke was heel aardig en lief. We willen haar bedanken dat ze de tijd heeft genomen om ons te bezoeken” schrijft ze ons enkele weken later. 

Velderhof en de Willeke Alberti Foundation horen dit natuurlijk graag. We zijn blij om zulke positieve berichten te vernemen. “Wij wensen Richard heerlijke middagdutje in zijn nieuwe relaxstoel toe!” 

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u