9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti dordrecht

Willeke Alberti verrast vrijwilligster met gratis relaxstoel in Dordrecht

19 januari 2022
Willeke Alberti Velderhof in Dordrecht

Willeke Alberti en Velderhof bij u op de stoep! Velderhof en de Willeke Alberti Foundation hebben de handen ineen geslagen en verrassen komend half jaar wekelijks iemand met een fijne relaxstoel op maat. Aan de hand van ingezonden aanmeldingen door iemand uit de omgeving wordt een gelukkige winnaar gekozen. En de winnaar of winnares is niet zomaar iemand, het is iemand die het echt verdient. Een mantelzorger, een vrijwilliger of bijvoorbeeld iemand die zich inzet voor ouderen. Nog meer dan ooit wordt hun inzet voor anderen gewaardeerd en daarom komt Willeke Alberti ze persoonlijk in het zonnetje zetten. Ze worden verrast met een feestelijk bezoekje en een prachtige gratis relaxstoel van Velderhof, waar ze na hun harde werken welverdiend in kunnen neerploffen!

 

Een comfortabele stoel op maat voor Wil uit Dordrecht

De eerste gelukkige is de 85- jarige mevrouw, genaamd Wil uit Dordrecht. Zij is aangemeld door haar dochter Irene. “Mijn moeder heeft reuma en astma, maar ondanks haar hoge leeftijd en het feit dat ze met een rollator loopt, is ze jarenlang gastvrouw geweest in het Dordrechts museum. Ze zorgde voor haar zieke man, ze heeft naar haar buren omgekeken die haar hulp konden gebruiken. Kortom ze bekommert zich altijd om anderen.” Schrijft dochter Irene trots over haar moeder. Haar oude relaxstoel is kapot en in verband met haar gezondheid is een comfortabele stoel iets wat haar onwijs gegund is, geeft ze aan in haar brief. En daar zijn Willeke Alberti en Velderhof het roerend mee eens, dus de reis naar Dordrecht kan beginnen!

 

“Ik gun mijn moeder nu ook eens wat. Zo'n heerlijke stoel waarbij ze lekker haar benen omhoog kan leggen.”

 - Dochter Irene 

 

Op een zonnige dag loopt Willeke met een prachtige bos bloemen richting het huis van mevrouw. “Ze heet Wil, dus dat kon ik makkelijk onthouden”, grapt Willeke. Eenmaal binnen wordt de relaxstoel van de kar afgetild en is er al gauw een mooi plekje voor gevonden. Willeke vertelt  aan de verraste Wil dat haar dochter haar heeft opgegeven. Mevrouw vertelt dat ze sinds ze in Dordrecht is komen wonen -om dichter bij haar dochter te zijn- is gaan werken in het museum en bij de kerk om mensen die dat nodig hebben op te vangen. “Mijn lijf wil niet meer, maar het hoofdje wil nog wel”, zegt ze lachend. “En daarom krijgt u deze heerlijke relaxfauteuil, zegt Willeke.

Bruin leren fauteuil uitproberen

Wil neemt plaats in de bruine leren fauteuil en Willeke legt uit dat dit een tijdelijke stoel is, die ze mag uitproberen. En dat zij zelf een stoel mag uitzoeken en samenstellen aan de hand van haar smaak en wensen. De adviseur van Velderhof sluit de elektrisch verstelbare relaxstoel aan en zo kan mevrouw plaatsnemen om te kijken hoe het zit. Hij vertelt dat het belangrijk is dat ze goed zit, dat de voeten netjes over de voetklep vallen en dat ze kan zitten in een hoek van negentig graden. “En mocht u een dutje willen doen, dan kan de zitting helemaal naar achteren” geeft hij aan. Haar oude stoel had ze ooit gekregen, maar was veel te groot. Hij werkte totaal niet naar behoren; haperingen en een kapotte zitting. Kortom Willeke en Velderhof kwamen precies op het juiste moment met een vervanging!

Seniorenstoel_Wil_Dordrecht

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 

Wilt u niet langer wachten op comfortabel zitten?

Vraag hier gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, morgen in uw brievenbus.

    • Inspirerende brochure met het actuele aanbod
    • De perfecte manier om vanuit huis te oriënteren
    • Geheel vrijblijvend een compleet overzicht in uw brievenbus


Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

Ook interessant voor u