9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti

Bob blij verrast door bezoek Willeke Alberti en een gratis relaxstoel

2 maart 2022

Iedere week verrassen Velderhof en de Willeke Alberti Foundation iemand met een relaxstoel op maat. Men kan daar iemand uit hun omgeving voor nomineren door te schrijven naar de Willeke Alberti Foundation. Misschien kent u wel iemand die al jarenlang mantelzorger is of iemand die vanwege de gezondheid een elektrisch verstelbare relaxstoel heel goed kan gebruiken? Willeke Alberti en Velderhof verrassen diegene dan met een feestelijk bezoekje en maken er samen een mooie dag van.

Een relaxfauteuil op maat voor Bob uit Badhoevedorp

Zoals iedere week brengen Willeke en Velderhof een bezoekje aan iemand die het echt verdiend. Deze keer zijn ze onderweg naar Bob. Zijn vrouw Evelien heeft ons geschreven. Evelien geeft aan dat ze jaren voor haar man Bob heeft gezorgd. Evelien: “Hij heeft Alzheimer zit nu in het verpleeghuis, waar ik hem iedere dag bezoek. Dan gaan we wandelen of spelen we even een spelletje. Hij vindt het fijn als ik bij hem ben.” 

Willeke en Velderhof adviseur Mathijs zijn vandaag onderweg naar Bob en Evelien. Uiteraard met een lekkere verse appeltaart voor bij de koffie en de Velderhof relaxstoel waarmee ze Bob gaan verrassen. “Het schijnt dat Bob mij al heel lang kent”, vertelt Willeke tijdens het lopen. 

 

“Och wat mooi”, reageert Bob blij verrast terwijl hij de deur opent. Hij ontvangt iedereen hartelijk en zijn vrouw is zichtbaar geroerd. Ze vertelt dat het heel moeilijk was dat haar man ging verhuizen en Bob geeft haar een knuffel. Ze gunde haar man heel erg een nieuwe stoel en besloot een mail te sturen. Ze had er verder niet meer aan gedacht. Ze zegt: “Ik heb nog nooit wat gewonnen of gekregen, maar ik denk ik probeer het gewoon.” Het was dan ook een hele verrassing dat ze gebeld werd met de mededeling dat we langs wilden komen.

 

“Ik heb nog nooit wat gewonnen of gekregen, maar ik denk ik probeer het gewoon.” 

Evelien

 

Genieten van relaxfauteuil Endine

Meneer mag tijdelijk genieten van relaxfauteuil Endine, totdat zijn eigen stoel wordt gebracht. Deze elegante stoel heeft veel comfort- en relax opties, zodat adviseur Mathijs goed kan laten zien wat er allemaal mogelijk is en waar meneer uit kan kiezen voor zijn eigen op maat gemaakte stoel. Bob en Evelien zijn ontzettend blij en bedanken iedereen hartelijk. Willeke en Mathijs vervolgen hun weg. Vanuit de Velderhof bus zegt Willeke: “Wat we volgende week weer gaan doen weet ik nog niet, maar ik kan wel vertellen dat dit het allerleukste is wat ik ooit heb gedaan.”

gratis-relaxstoel-badhoevedorp

Het bezoekje van Willeke en Velderhof was een grote verrassing

We vroegen Evelien hoe ze de verrassing vonden. Ze zegt: “Het was fantastisch. Iedereen  was zo blij, jullie hebben veel vrolijkheid gebracht. Het was voor Bob een grote verrassing, want hij wist er niets van. Hij is er heel blij met de stoel. Toen ik gisteren bij hem kwam zat hij heerlijk in zijn stoel naar buiten te kijken. Willeke was geweldig, heel lief en heel geduldig. Ik vond jullie allemaal geweldig. Hartelijk bedankt.” 

Wij kunnen niet in woorden beschrijven hoe fijn wij het vinden om iedere week iemand blij te kunnen maken met een bezoekje en ze te verrassen met de luxe relaxstoel. Namens de Willeke Alberti Foundation en Velderhof. “Bob wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe stoel!”

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 

Meer lezen over de collectie van Velderhof?

Vraag gratis onze brochure aan en laat u inspireren.

  • Altijd het actuele aanbod
  • De perfecte manier om u te oriënteren
  • Binnen enkele werkdagen in uw brievenbus 


Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u