9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo
Klantbeoordelingen

De kwaliteit van onze service, producten en diensten vinden wij bij Velderhof enorm belangrijk. Het is voor ons dan ook van belang dat een positieve ervaring gedeeld kan worden met potentiële andere klanten. Trustpilot is een platform waar men op een eerlijke, transparante en betrouwbare wijze klantbeoordelingen verzamelt. Als u op het platform van Trustpilot uw ervaring deelt helpt u ons met het verbeteren van onze service, producten en diensten én wellicht helpt u een ander met het maken van de juiste keuze.

Laat een review achter
Velderhof_Winkel_Laren
Onze klanten geven ons een
9.0

Wat zeggen anderen over Velderhof?

Harrie
10
"Prettige en vriendelijke verkoper, niet te opdringerig en met alle aandacht ben ik geholpen aan mijn nieuwe sta-opstoel"
Wijna
8
"Afgelopen week een heerlijke relaxstoel op maat uitgezocht bij Velderhof, dit ook nog voor een passende prijs, erg tevreden!"
Christiaan
9
"Erg fijn dat we in 3 simpele stappen geholpen konden worden aan een heerlijke relaxstoel voor in onze woonkamer. Er werd echt goed geluisterd naar onze wensen"
VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice