9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
Logo
Home
/
Winkels
/
Neerbeek

Welkom in de winkel in Neerbeek

Velderhof Neerbeek (gemeente Beek)
Aldenhofstraat 78 A
6191 GW Neerbeek
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Veldrhof Beek
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Wilt u een relaxstoel kopen in Neerbeek, Limburg?

Dan bent u bij Velderhof aan het juiste adres. Naast de thuisdemonstratie service –  waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel in Neerbeek, gemeente Beek.

Uitgebreide collectie relaxfauteuils bij Velderhof in gemeente Beek

Onze relaxstoelen en andere zitmeubels kunt u bekijken in het zuiden van de provincie Limburg. Nabij de plaatsen Geleen en Stein vindt u onze meubelwinkel in Neerbeek. Hier bent u van harte welkom om de zitmeubelen te bekijken en om op uw gemak uit te proberen. Uiteraard zijn onze adviseurs in Neerbeek u ook graag van dienst en zij laten u graag de uitgebreide collectie relaxfauteuils, bankstellen en andere zitmeubelen zien én ervaren.

Wilt u alvast tijd reserveren met een zitadviseur in de winkel? Maak dan alvast een afspraak, dat gaat heel makkelijk. 

 

Deskundig zitadvies in meubelwinkel Neerbeek

Voor gratis en bovendien vakkundig zitadvies kunt u terecht in onze winkel in Neerbeek. Misschien zit u graag rechtop? En wilt u voldoende ondersteuning voor uw rug? Onze adviseurs zijn bekend in de wereld van de ergonomie en weten daarom precies in te schatten welke relaxstoel bij u past.

Zoekt u een compacte stoel, omdat uw ruimte zich daar beter voor leent? Met onze ruime collectie weten we zeker dat ook daar een stoel voor te vinden is. In onze winkels vindt u tevens alle kleur en materiaal stalen, zodat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u om u te helpen.

Bezoek relaxstoel-winkel Neerbeek in combinatie met een dagje weg

Wilt u uw winkelbezoek aan de meubelzaak Neerbeek combineren met een dagje weg? Dat kan, want in Neerbeek is genoeg te doen. Tussen Beek en Neerbeek ligt de Oude Pastorie. Dit bezoekerscentrum  is eigendom van Stichting het Limburgs Landschap. Door de ruime parkeergelegenheden is het de ideale locatie om uw fiets- of wandeltocht te starten en eindigen. Want Beek kent namelijk een ongekend mooi groen buitengebied dat ideaal is om te wandelen en fietsen. We hopen dat u een leuke dag zult beleven en heten u van harte welkom in onze winkel in Neerbeek!

 

VH klantenservice

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag met u mee
phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
VH klantenservice