9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen

Welkom in de winkel in Beek

Velderhof Beek
Aldenhofstraat 78
6191 GW Beek
Routebeschrijving 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

U bent bent van harte welkom.

Wilt u een plekje reserveren dan is dat geen probleem. Maak vrijblijvend een winkelafspraak. 

Maak een winkelafspraak
Front Laren
Gratis brochure

Vraag onze gratis brochure aan!

Op uw gemak onze collectie bekijken? Dat kan! Ontvang geheel kosteloos onze inspirerende brochure via de post. Klik op de knop hieronder.

Brochure aanvragen
Brochure Velderhof Relaxstoelen
Showroom bij u thuis

Bel uw zitconsulente

Er is altijd een zitconsulente bij u in de buurt! U vindt ze op 6 verschillende plaatsen in Nederland en komen graag naar u toe voor een uitgebreid advies. Vrijblijvend!

Bel gratis: 0449 729 366

Velderhof-landkaart-consulente_970x715px

Wilt u een relaxstoel kopen in Beek, Limburg?

Dan bent u bij Velderhof aan het juiste adres. Naast de thuisdemonstratie service –  waarbij u de relaxstoelen gratis thuis kunt uitproberen – bent u ook van harte welkom in onze winkel in Beek In Limburg.

Uitgebreide collectie relaxfauteuils bij Velderhof in Beek

Onze relaxstoelen en andere zitmeubels kunt u bekijken in het zuiden van de provincie Limburg. Nabij de plaatsen Geleen en Stein vindt u onze meubelwinkel in Beek. Hier bent u van harte welkom om de zitmeubelen te bekijken en om op uw gemak uit te proberen. Uiteraard zijn onze adviseurs in Beek u ook graag van dienst en zij laten u graag de uitgebreide collectie relaxfauteuils, bankstellen en andere zitmeubelen zien én ervaren.

Wilt u alvast tijd reserveren met een zitadviseur in de winkel? Maak dan alvast een afspraak, dat gaat heel makkelijk. 

Deskundig zitadvies in meubelwinkel Beek

Voor gratis en bovendien vakkundig zitadvies kunt u terecht in onze winkel in Beek. Misschien zit u graag rechtop? En wilt u voldoende ondersteuning voor uw rug? Onze adviseurs zijn bekend in de wereld van de ergonomie en weten daarom precies in te schatten welke relaxstoel bij u past.

Zoekt u een compacte stoel, omdat uw ruimte zich daar beter voor leent? Met onze ruime collectie weten we zeker dat ook daar een stoel voor te vinden is. In onze winkels vindt u tevens alle kleur en materiaal stalen, zodat u een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u om u te helpen.

Bezoek relaxstoel-winkel Beek in combinatie met een dagje weg

Wilt u uw winkelbezoek in Beek combineren met een dagje weg? In Beek is genoeg te doen! In Oorlogsmuseum Eyewitness leert en ziet u veel van de tweede wereldoorlog op een wel heel bijzondere manier. Met meer dan 150 levensechte mannequins worden diverse oorlog scènes getoond. Ook kunt u hier diverse unieke voorwerpen bekijken, zoals wapens en documenten. En er is meer te doen, want Beek kent namelijk een ongekend mooi groen buitengebied dat ideaal is om te wandelen en fietsen. We hopen dat u een leuke dag zult beleven en heten u van harte welkom in onze winkel in Beek!

 

Velderhof_contact-opnemen

Hallo, waar kan ik u mee helpen?

phone
Bel de klantenservice
0499 72 93 66
Doordeweeks van 9.00-18:00
Zaterdag van 10.00-17.00
mail icon
Stuur ons een e-mail
info@velderhof.nl
Binnen 1 werkdag antwoord.
Velderhof_contact-opnemen