9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Hoekbank

De 5 voordelen van een hoekbank

23 mei 2023
Hoekbank_monza


De woonkamer is voor vele van ons de favoriete ruimte in huis. De plek waar we gezellig met familie en vrienden tijd doorbrengen en ontspannen na een lange dag. De relaxbank is waar we met zijn allen samenkomen, daarom is het extra belangrijk dat deze comfortabel is. Bent u op zoek naar een ruime bank die genoeg zitplaatsen biedt voor iedereen? Dan is een hoekbank misschien wel iets voor u. In deze blog vertellen we u er alles over, leest u mee?

1: Een hoekbank creëert extra zitplekken

Een hoekbank is een fijne oplossing wanneer u veel zitplekken wenst. Door de ruime opstelling en eventuele leuningen aan de zijkanten creëert u volwaardige zitplaatsen voor iedereen. En als de visite of het gezin er niet is kunt u er zelf lekker met de benen omhoog zitten. 

 

2. Een hoekbank met relaxfunctie zorgt voor extra ondersteuning

Kiest u voor een moderne bank met relaxfunctie dan zorgt u ervoor dat iedereen een fijne rugleuning heeft om tegenaan te zitten en te kunnen genieten van de relaxstand. Met de benen omhoog en de rugleuning naar achteren gekanteld. De relaxstand is te kiezen in twee uitvoeringen, de handmatige variant en de elektrische relaxbank. Met de handmatige verstelbare hoekbank zorgt u er door middel van een klein duwtje de zitting in de juiste stand staat. Met een elektrisch verstelbare hoekbank hoeft u slechts op een knop te drukken om hetzelfde resultaat te bereiken. De knoppen zijn netjes en onzichtbaar weggewerkt, naast de zitkussens, voor een elegante uitstraling van de bank. 

 

Wilt u de banken van Velderhof gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe dit in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

3. Een hoekbank creëert een rustige uitstraling 

Om zoveel mogelijk zitplaatsen te creëren worden vaak veel losse elementen gebruikt. 2 fauteuils, of 2 banken gecombineerd met poefs en hockers. Uiteraard kan het erg mooi staan om bijvoorbeeld een bank te combineren met een relaxstoel, maar let er goed op dat de zitmeubels bij elkaar passen. Om te voorkomen dat de woonkamer een ratjetoe wordt van meubels kan u er ook voor kiezen om een hoekbank te plaatsen. Zo heeft u dezelfde zitplekken met slechts een zitmeubel. Dat oogt vaak rustiger en zorgt voor eenheid. 4. Een luxe gevoel met een leren hoekbank

Met een leren hoekbank haalt u echt een blikvanger in huis, waardoor de woonkamer niet veel meer nodig heeft om echt gezellig en uitnodigend te zijn. Bij Velderhof kunt u niet alleen de vorm van de relaxbanken kiezen, ook heeft u de vrije hand in het uitkiezen van de bekleding. Durft u echt een groots gebaar te maken? Kies dan voor een leren relaxbank. Niet alleen is een leren hoekbank ontzettend stijlvol en stoer om te zien, ook is het duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.  5. De ruimte optimaal benutten met een hoekbank 

Door te kiezen voor een hoekbank zorgt u ervoor dat u de ruimte zo optimaal mogelijk benut. Iedere hoek van de woonkamer wordt hierdoor gebruikt en er gaat zo geen ruimte verloren. Daarnaast oogt een hoekbank vaak ruimtelijker dan losse meubels omdat het uit een geheel bestaan. Wilt u extra optische ruimte?  Dan adviseren we u om de hoekbank in een lichte kleur en met een hoge voet uit te laten voeren. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak met een thuisadviseur om de mogelijkheden te bespreken! 

Leestip: Hoe stem ik de meubels in de woonkamer op elkaar af?

 

Wilt u de zitmeubels graag in de winkel zien?

Maak dan nu een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze Velderhof winkels.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u