9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Dordrecht

Een elektrisch verstelbare relaxfauteuil voor Rob uit Dordrecht

9 februari 2022

Iedere week verrassen Velderhof en de Willeke Alberti Foundation een bijzonder persoon met een relaxstoel op maat. Uit talloze aanmeldingen wordt er iemand uitgekozen. En dat is altijd iemand die graag iets betekent voor andere mensen. Een vrijwilliger, een mantelzorger of iemand die gewoonweg belangeloos voor een ander klaarstaat. Als blijk van waardering verrassen wij diegene met een feestelijke dag én als kers op de taart krijgt hij of zij een prachtige elektrisch verstelbare relaxstoel cadeau.

Een gratis relaxfauteuil voor Rob uit Dordrecht.

Willeke Alberti is vandaag weer samen met Velderhof op pad om iemand te verrassen met een relaxfauteuil op maat. Deze keer is Rob uit Dordrecht de gelukkige. Dochter Linda heeft de Willeke Alberti Foundation geschreven over haar vader. Ze schrijft dat haar vader recent gestopt is met zijn jarenlange vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem. Linda: “Daarvoor heeft hij zich ook altijd zeer verdienstelijk gemaakt als vrijwilliger in de sport. Zijn Parkinson beperkt hem nu om dat soort dingen nog te doen. Dat is zwaar om daarop toe te moeten geven. Die relaxstoel verdient hij voor zijn jarenlange inzet! Met Willeke erbij is dat natuurlijk helemaal geweldig.” Wij zijn het daar uiteraard mee eens en daarom gaat de reis vandaag naar Dordrecht! 

 

Een grote gouden strik prijkt op de relaxfauteuil die Willeke en Velderhof bij zich hebben om Rob mee te verrassen. Hoe zou meneer reageren? Willeke belt aan en overhandigd de prachtige bos bloemen die ze voor dit heugelijke moment heeft meegenomen. Even later zijn ze binnen en vertelt Willeke dat Rob een relaxfauteuil cadeau krijgt omdat dochter Linda haar vader had aangemeld. ''Mijn vader heeft van jongs af aan vrijwilligerswerk gedaan, maar op een gegeven moment word je ouder en Parkinson beperkt daar ook een stukje in” zo geeft zij aan. 

“En hoe zit het?” vraagt dochter Linda nieuwsgierig wanneer meneer is gaan zitten. “Fantastisch” zegt Rob tevreden. “En wat een mooie kleur!” zegt zijn vrouw enthousiast. Rob vertelt: “Het is voor mij belangrijk dat ik mezelf omhoog kan drukken als ik ga staan.” En hij laat zien dat dit moeizaam gaat wanneer er geen leuningen zijn. Vervolgens laat meneer zien dat dit met deze stoel wel goed lukt. Willeke haakt erop in: “We hebben ook een sta- op stoel hè. Maar dat ligt helemaal aan wat u wilt en Mathijs zal dat allemaal met u bespreken. Zodat u een stoel krijgt die goed bij u past. En voorlopig kunt u heerlijk genieten van deze stoel!” 

Relaxstoel Liri valt in de smaak

Na het bezoek hebben we dochter Linda gevraagd hoe ze terugkijken op het bezoek van Willeke en Velderhof. Ze reageert: “De verrassing was in één woord geweldig. Zo mooi als je mensen blij kunt maken met iets onverwachts! En dat was het bezoek van Willeke voor mijn ouders absoluut! De combinatie met de stoel van Velderhof maakte de verrassing natuurlijk helemaal compleet.

“De verrassing was in één woord geweldig. Zo mooi als je mensen blij kunt maken met iets onverwachts!”

- Dochter Linda

Rob was zo blij met Relaxstoel Liri dat hij hetzelfde model ook zelf heeft uitgekozen en de sta- op functie heeft toegevoegd. Linda vertelt enthousiast : “Hij is er niet meer uit te slaan! De uitgebreide functies maken voor hem echt het verschil; de mogelijkheid om de benen omhoog te doen, om de sta-op functie te gebruiken in combinatie met zijn Parkinson. Echt top. Ook nog een hele mooie stoel die perfect in het interieur van mijn ouders past! Willeke, enorm bedankt voor dit geweldige bezoek en initiatief! Je maakt zo veel mensen blij met jouw spontane bezoek, juist in deze tijd is die glimlach en dat warme woord heel belangrijk!” 

Relaxfauteuil_Rob_DordrechtVelderhof en de Willeke Alberti Foundation kijken met een voldaan gevoel terug op deze dag en zijn blij om te horen dat de verrassing goed in de smaak is gevallen. “Heel veel plezier met uw nieuwe relaxstoel Liri, wij gunnen u het enorm!” 

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 

Opzoek naar een elektrisch verstelbare relaxfauteuil? 

Vraag hier gratis onze brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, morgen in uw brievenbus.

    • Inspirerende brochure met het actuele aanbod
    • De perfecte manier om vanuit huis te oriënteren
    • Geheel vrijblijvend een compleet overzicht in uw brievenbus

 

Gratis brochure aanvragen

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u