9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Willeke Alberti Velp

Greet uit Velp verrast door dochter met een prachtige relaxstoel!

23 maart 2022

Elke week verrassen Velderhof en de Willeke Alberti Foundation een bijzonder iemand met een prachtige relaxfauteuil op maat. Deze persoon is aangemeld door iemand die vond dat hij of zij het echt heeft verdiend. Omdat ze zich belangeloos inzetten voor de ander door vrijwilligerswerk te doen of omdat ze mantelzorger zijn. Iets terug doen voor iemand die zoveel betekent voor anderen, dat is toch het mooiste wat er is!

Deze week zijn we met de Velderhof bus afgereisd naar het mooie Velp om Greet een verrassingsbezoekje te brengen. Greet was aangemeld door haar dochter Simone omdat ze jarenlang gezorgd heeft voor haar zieke man. Van wie ze helaas afscheid heeft moeten nemen. Haar dochter vond het tijd om haar moeder een hart onder de riem te steken en haar waardering voor alle goeie zorgen voor haar vader te tonen.

Simone schrijft over haar moeder: "Ze moet nu ontzorgen en dat is ook een proces, net zoals het rouwen en verwerken van de gebeurtenissen. Ze kampt nu zelf met wat klachten in haar benen en dan zou ik haar zo graag zo een mooie nieuwe stoel gunnen om heerlijk tot rust te komen". Simone: “Mijn moeder heeft zichzelf al zo lang weggecijferd, daarom verdient zij zo’n fijn cadeau.”

En dan staat Willeke Alberti ineens voor de deur! 

Natuurlijk heeft Willeke weer een mooie bos tulpen meegenomen om de winnaar van deze week weer eens goed mee te verwennen. Willeke en Velderhof adviseur Mathijs lopen in de straat waar Greet woont en bellen aan. “Willeke Alberti’, zegt Greet verbaasd wanneer ze de deur opent. “Wat een leuke verrassing! Gezellig, kom binnen” zegt ze hartelijk. Willeke feliciteert haar en wijst haar op de relaxstoel die ze cadeau krijgt. Greet is zichtbaar geraakt door dit mooie gebaar. 

 

Eenmaal in de huiskamer aangekomen krijgt de relaxstoel een mooi plekje en vertelt Willeke dat ze een mooie brief hebben gekregen van haar dochter. Greet laat een foto zien van haar man en ontstaat een open gesprek over hoe de afgelopen jaren zijn geweest. 

Even later neemt Greet plaats in de stoel nadat de gouden strik is verwijderd. Dochter Simone geeft aan dat ze haar moeder zo’n fijne stoel heel erg gunde. “Omdat ze jarenlang met heel veel liefde voor mijn vader heeft gezorgd. Nadat hij is weggevallen komt daar voor haar ook ineens meer tijd en rust vrij. Ik gun het haar dat ze in deze mooie stoel lekker kan relaxen en televisie kan gaan kijken”. 

 

“Mijn moeder heeft zichzelf al zo lang weggecijferd, daarom verdient zij

zo’n fijn cadeau.”

   Simone

 

Serchio een relaxfauteuil met een zachte zit 

Greet heeft de Serchio relaxstoel uitgekozen. Dit vanwege de zachte zit en de mooie rechte rugleuning. Wij snappen deze keuze helemaal en weten dan ook zeker dat de Serchio goed in de smaak zal vallen! 

Een terugblik op dit bijzondere bezoekje 

Na ons bezoek hebben we dochter Simone nog even gesproken en gevraagd hoe haar moeder het heeft gevonden. “Zomaar een bekende Nederlander die dat voor mij doet, wat een lieve en warme vrouw is Willeke”.  Greet is heel blij met haar stoel geeft ze aan. Vooral het kunnen rusten van haar hoofd en de benen in de lucht - zoals ze dat zelf noemt, vind ze fijn. 

70D5D073-DF19-4920-A7E6-C0A74DA8879D

Namens Velderhof en de Willeke Alberti Foundation: We hebben heel veel bewondering voor u Greet, we hopen echt dat u kunt genieten van de stoel. Deze heeft u echt enorm verdient!  

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand, die een speciaal plekje in u hart heeft, te nomineren voor een relaxstoel op maat cadeau. Wij hebben genoten van deze geweldige verrassingsbezoeken waarbij we veel mensen blij hebben kunnen maken. Hier stoppen wij zeker niet mee! We gaan dit op een andere manier voortzetten.

Willeke Alberti mag dit jaar weer fantastische optredens verzorgen bij diverse zorginstellingen en Velderhof levert ook hier weer een bijzondere bijdrage aan. Elk optreden verrassen we iemand die zich jarenlang belangeloos inzet voor het tehuis met een heerlijke relaxfauteuil. 

Wilt u hier meer over lezen? Ga dan naar de website van de Willeke Alberti Foundation.

 

Meer lezen over de collectie van Velderhof?

Vraag gratis onze brochure aan en laat u inspireren.

  • Altijd het actuele aanbod
  • De perfecte manier om u te oriënteren
  • Binnen enkele werkdagen in uw brievenbus 

 

Gratis brochure aanvragen

 


Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u