9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Sta op stoel op maat

Hoe werkt een bank met uitschuifbare zitting?

6 februari 2023

 

U kent dat misschien wel, heeft u eindelijk de beste relaxbank gevonden. Een bank die voor u lekker zit en dan vindt een ander het helemaal niks. Of uw partner of visite zitten er heerlijk op en u kunt met uw voeten niet bij de grond. Hier hebben we met onze bank met uitschuifbare zitting de oplossing voor. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan maar gauw verder.


Neem uw favoriete zithouding aan met een verstelbare relaxbank

Een verstelbare relaxbank kent vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te bank in de relaxstand te zetten. Zo kunt u lekker achterover geleund met de voeten omhoog zitten. Daarnaast kennen een aantal van onze relaxbanken de mogelijkheid om de armleuningen te verstellen. Hiermee kunt u lekker zitten en lekker liggen. Een bank met verstelbare zitting zorgt ervoor dat iedereen die er op plaatsneemt lekker zit, ongeacht het postuur. 

De voordelen van een bank met uitschuifbare zitting

De voordelen van een bank met uitschuifbare zitting zijn ongekend. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Een diep zitvlak is ideaal voor mensen met een langer postuur
  • De bank met een minder diep zitvlak is ideaal voor mensen met een kleinere bouw
  • Eenvoudig te bedienen
  • Individueel per zitvlak/persoon aan te passen
  • Altijd gemakkelijk zitten
  • Moeiteloos opstaan en plaatsnemen
  • Touch bedieningsknoppen zijn netjes weggewerkt

 

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Dat kan! U kunt kosteloos gebruik maken van onze thuisdemonstratie service.  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

seniorenbank

Bank met uitschuifbare zitting is makkelijk aan te passen

Een bank met uitschuifbare zitting gemakkelijk in gebruik en is daarom de ideale seniorenbank. De uitschuifbare zitting kan gemakkelijk naar voren en weer naar achteren geschoven worden. Dat kan op twee verschillende manieren, met duwkracht of elektrisch. Duwkracht wil zeggen dat u het zitgedeelte kunt uittrekken of terugduwen. Vraag eens naar relaxbank Enza wanneer u een afspraak met onze adviseurs heeft. Het elektrisch verstellen kan met een druk op de knop. Dit kan bijvoorbeeld bij een elektrische relaxbank zoals Trente. 

 

Groene_relaxbank

Een vernuftige manier om de verstelbare relaxbank elektrisch te verstellen. 

De verstelbare relaxbank kunt u heel eenvoudig verstellen door uw handen tussen de armleuning en het zitkussen te plaatsen. De zogeheten touch knop is namelijk netjes weggewerkt tussen de bank. U hoeft enkel uw hand ertussen te plaatsen en uw vinger even langs het knopje te halen en zo verstelt u de bank in de gewenste positie. Onvoorstelbaar toch! 

 

Wilt u de relaxbanken graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u