9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
stoel van de maand november

In november stijlvol ontspannen met stoel van de maand Liri

26 oktober 2022
Stoel van de maand november

Iedere maand wordt er één stoel uitgelicht en in het zonnetje gezet. Onze stoel van de maand. Vorige maand was het de comfortabele sta-op stoel Zena en in november is het de beurt aan relaxstoel Liri. Dit is niet zomaar een stoel, de Liri is een van de meest geliefde stoelen van onze collectie. En dat is niet zo vreemd, want als u er één blik op werpt snapt u waarschijnlijk al direct waarom dit is. Maar naast het zeer fraaie uiterlijk heeft relaxstoel Liri nog veel meer in zijn mars. Best u benieuwd? Lees dan maar gauw verder.

De relaxstoel met talloze comfortopties

Met relaxfauteuil Liri zijn de opties eindeloos. Lekker onderuit met de benen omhoog is geen enkel probleem voor Liri. Sterker nog, u kunt de rugleuning en voetensteun afzonderlijk van elkaar bedienen. Dat is erg prettig wanneer u bijvoorbeeld actief wil zitten, maar de benen wel wil laten rusten. Ideaal om op de tablet een spelletje te spelen, of tijdens het TV kijken. Wanneer u langdurig in dezelfde houding zit is het fijn om de nek van extra steun te voorzien. Zeker tijdens het handwerken of lezen is het aan te raden om de stoel te voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Nekkramp is hiermee verleden tijd.

blog_content_stoelvdmaand_liri_5

Aan uw rug is ook gedacht, namelijk met de mogelijkheid tot het plaatsen van de verstelbare lendesteun. Dit is een geïntegreerd kussen voor de onderrug dat de holte van de rug als het ware opvult. Hierdoor ervaart u meer steun en vermindert het zelfs terugkerende rugklachten.


Welke design kiest u? De Liri is de moderne toevoeging aan uw interieur

We zijn lyrisch over relaxstoel Liri, want deze stoel voelt zich overal thuis. In een moderne woonkamer, een kleine woonkamer, het maakt niet uit. Liri heeft een rank uiterlijk mede door de open armleuningen en stervoet. Vindt u het prettiger om de armleuningen dicht te hebben? Liri is tevens verkrijgbaar met dichte armleuningen.

blog_content_stoelvdmaand_liri_details_4

U heeft keuze uit ruim honderd kleuren stof en leer. Bij de Liri kunt u ook voor een combinatie van de twee materialen kiezen. Zo zorgt u voor een uniek uiterlijk en weet u zeker dat de stoel bij uw huidige interieur past.

Wilt u de Liri of onze andere relaxstoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Liri zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

 

Kies elke gewenste positie door de praktische draaivoet

Het ene moment kijkt u naar buiten, en het andere moment de kamer in. Met een draaivoet hoeft u niks te missen. Of dat nou de spelende kleinkinderen in de tuin zijn of uw favoriete TV programma is. U hoeft de stoel niet te verschuiven en dat is wel zo makkelijk. U kunt de stoel bijvoorbeeld kiezen met een stoere zwarte stervoet. Is de stervoet niet uw smaak? Wat dacht u van een schijfvoet? Deze is ook nog eens in diverse kleuren beschikbaar.

blog_content_stoelvdmaand_liri_2


Ultieme ontspanning voor uw lichaam

Wilt u na een actieve dag de spieren voldoende rust geven en ontspannen zitten? Dan is de massagefunctie echt iets voor u. De rugmassage zorgt ervoor dat uw spieren weer soepel worden en dit bevordert ook de doorbloeding. U voelt zich als herboren na zo'n heerlijke massage! 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de stoel te voorzien van verwarming. Dat is heel aangenaam wanneer u het snel koud heeft of vanwege de gezondheid slecht tegen kou kan. De plaatselijke verwarming is een zeer efficiënte manier van verwarmen, omdat er geen warmte verloren gaat. En zelfs wanneer u geen gezondheidsklachten heeft is stoelverwarming simpelweg hartstikke prettig. Kortom zet die massagefunctie en de stoelverwarming aan en dan is het genieten geblazen!

blog_content_stoelvdmaand_liri_1

 

Wilt u de Liri graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs. Er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Liri, maar ook naar de rest van onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

 

 

Ook interessant voor u