9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
winkel

Loop een dagje mee met adviseur Mark in de Velderhof winkel in Zeist

12 juni 2024

De vorige keer heeft onze stagiair Kevin een dagje meegelopen met onze zitconsulent Melchior in Apeldoorn. Deze keer lopen we mee met onze collega Mark, adviseur in de Velderhof winkel in Zeist. De winkel bevindt zich in de gezellige winkelstraat in het centrum op steenworp afstand van de parkeergarage. Eenmaal binnen in de ruime, lichte winkel worden we hartelijk ontvangen en nemen we plaats aan tafel waar Mark ons vertelt hoe de dag er vandaag uitziet.

AnyConv.com__IMG_8036

Mark heeft vandaag twee afspraken in de agenda staan. Een afspraak met een klant die zich komt oriënteren voor een sta-op stoel en een klant die al eens is geweest, maar thuis nog wilde bekijken welke kleur stoel het beste zou passen bij de rest van het interieur. Mark vertelt ons dat het maken van een afspraak niet noodzakelijk is, maar dat het wel prettig is zodat er tijd gereserveerd kan worden voor de klant.

''Als een klant speciaal voor mij terugkomt, is dat iets waar ik veel energie van krijg.''

Na het openen van de winkel is het nog even rustig en is er tijd voor het oppakken van enkele administratieve zaken. Van het behandelen van vragen over bestellingen tot het beantwoorden van e-mails van collega’s. Mark vertelt tussendoor over zijn werk bij Velderhof: ‘’Ik werk hier nu iets meer dan een jaar en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik vind het heel tof om mensen te voorzien van goed advies. Als een klant dan speciaal voor mij terugkomt, is dat iets waar ik heel veel energie van krijg.’’

 

AnyConv.com__IMG_6337

‘’Bij Velderhof vinden we dat het aanschaffen van een nieuwe relaxstoelstoel of bank een ontspannen feestje zou moeten zijn. Dat er genoeg keuze is, onze klanten geen concessies hoeven te doen qua zitcomfort én dat ze echt goed geholpen worden. En dat probeer ik zo goed mogelijk te doen. Het leukste vind ik dan ook dat klanten geregeld bij me op de koffie komen om even bij te kletsen. Dat is altijd gezellig en het grootste compliment, omdat ik weet dat ik mijn werk dan goed heb gedaan.’’

''Voor een goed advies bespreken we altijd eerst uitgebreid de wensen van de klant.''

De deur gaat open en klanten komen binnen. Mark staat op om zijn klanten een warm welkom te geven met koffie en appeltaart. Na het inventariseren van de wensen laat Mark de klant plaatsnemen op het maatwerkpodium. Hier meet hij de juiste zithoogte en zitdiepte op voor een goede zithouding. De klant probeert daarna diverse stoelen uit passend bij de, zojuist in kaart gebrachte, wensen. Aangekomen bij het kiezen van een mooie stof- of leersoort bedanken wij Mark dat we mee mochten kijken en zwaaien wij gedag.

Zonder titel (2048 x 1300 px)-3

Bedankt dat we met je mee mochten kijken Mark. Heel veel succes in Zeist!

Bent u benieuwd naar onze collectie en wilt u eens komen proefzitten? Plan uw bezoek in Zeist of bij een winkel bij u in de buurt en maak meteen een winkelafspraak. Onze zitadviseurs staan voor u klaar. Liever thuis een stoel uitproberen? Dat kan ook met onze service aan huis.

Ook interessant voor u