9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Favoriet van de maand

Relaxbank Pisa is favoriet van de feestmaand december!

5 december 2023
relaxbank_pisa_geel

Maak kennis met de veelzijdige relaxbank Pisa, de opvolger van relaxbank Riva die in november in de schijnwerpers stond. In deze feestelijke maand stellen we graag deze comfortabele bank aan u voor, waar u met zijn allen kunt genieten van ontspannende momenten dankzij de ingebouwde relaxfuncties. Ontdek in deze blog meer over relaxbank Pisa, de perfecte keuze voor gezellig samenzijn en ontspanning. Laat de decembermaand maar beginnen! 

 

De voordelen van Pisa, de elektrisch verstelbare relaxbank 

Met relaxbank Pisa haalt u een bank in huis die ontzettend veelzijdig is. Zo heeft u de
mogelijkheid om de rugleuning, voetensteun en hoofdleuning elektrisch te verstellen. Op deze manier kan iedereen eenvoudig zijn of haar ideale zithouding vinden. Dit bevordert uw comfort altijd, ongeacht persoonlijke voorkeuren of lichaamsbouw. En het gemak van elektrische bediening zorgt ervoor dat u moeiteloos de meest ontspannende positie kunt aannemen. 

 

5. blog_content_stoelvdmaand_pisa

Pisa is de betaalbare bank in een modern jasje

Pisa, een moderne bank die niet alleen mooi is om te zien, maar ook een weerspiegeling van comfortabel wonen is. Pisa vormt de perfecte aanvulling op u woonkamer om verschillende redenen. Zo biedt het strakke en tijdloze ontwerp veelzijdigheid en past het daardoor moeiteloos in diverse interieurstijlen. De eenvoudige belijning en vormen creëren zowel een luxe als moderne uitstraling.

 

2. blog_content_stoelvdmaand_pisa

 

Stel zelf uw droombank samen bij Velderhof

Bij Velderhof geloven we dat uw bank een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke smaak en de unieke stijl van uw interieur. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf de bank te ontwerpen. Zo kunt u het formaat van de bank volledig zelf kiezen, of u nu de voorkeur geeft aan een compacte of ruime opstelling.

Bij het creëren van uw ideale bank heeft u de keuze uit vier verschillende poten. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, brede, smalle of gebogen poot, wij bieden diverse opties die aansluiten bij uw wensen. 

Verder kunt u uw bank een unieke uitstraling geven door te kiezen uit vier verschillende armleuningen. Of het nu gaat om een rechte of afgeronde leuning, u kunt de breedte ervan aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de ruimtelijke eisen van uw woonkamer.

Bij Velderhof draait het niet alleen om de vorm, maar ook om het materiaal. Daarom geven we u de vrijheid om te bepalen welke soort bekleding het beste bij u past. Met een uitgebreide keuze uit meer dan 100 kleuren stof en leer, kunt u een bank creëren die niet alleen comfortabel is, maar ook naadloos aansluit op uw woonkamer.


Volledige ondersteuning om comfortabel te kunnen zitten

Met Pisa wordt het eenvoudig om ergonomisch verantwoorde posities aan te nemen. Door de rugleuning en benen aan te passen, kunt u druk op de rug verminderen en spanning verlichten. Dat is met name gunstig voor mensen met rugklachten of gewrichtsproblemen.

Met de verstelbare hoofdsteunen van relaxbank Pisa zit u altijd goed. Of u nu volledig opgaat in uw favoriete tv-programma of simpelweg behoefte heeft aan even niks doen, de verstelbare hoofdsteun past zich volledig aan uw wensen aan. Geniet van complete ondersteuning voor uw hoofd en nek, waardoor u ongestoord kunt genieten van al uw favoriete bezigheden. Vooral voor mensen met nek- en rugproblemen biedt de verstelbare hoofdsteun verlichting bij klachten. Of het nu gaat om extra ondersteuning tijdens het lezen of tv-kijken, deze functionaliteit voegt echt een meerwaarde toe aan uw relaxervaring.

 

4. blog_content_stoelvdmaand_pisa

Kortom, laat u inspireren in onze winkel, waar onze adviseur u graag de verschillende mogelijkheden van uw droombank laat zien. Of bekijk thuis alle kleurstalen en ontdek direct hoe relaxbank Pisa in uw woonkamer staat. Uw wensen staan centraal, en wij staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies, zowel in onze winkel als bij u thuis. Samen creëren we de bank die perfect bij u past! 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u