9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
relaxstoel met verstelbare hoofdsteun

Relaxstoel met een verstelbare hoofdsteun, alles wat u moet weten

13 juni 2022
Topswing neksteun

Een verstelbare hoofdsteun is misschien niet gelijk iets waar u bij  stilstaat wanneer u een relaxstoel wilt kopen. Toch is het een toevoeging waar u veel profijt van kunt hebben. In deze blog vertellen wij u alles over een relaxstoel met verstelbare hoofdsteun, waarbij de volgende onderdelen aan bod komen: 


Wat is het verschil tussen een neksteun, topswing en een hoofdsteun? 

Er zijn twee termen die ook vaak gebruikt worden als we het hebben over een hoofdsteun, namelijk  de neksteun en de topswing. In principe hebben we het dan over hetzelfde onderdeel van de stoel en voor de volledigheid noemen we het in dit blog een hoofdsteun. Dit houden we aan, omdat het meer dan enkel uw nek ondersteunt. 

Wat is een verstelbare hoofdsteun?

Een hoofdsteun is het gedeelte boven de rugleuning, waar -het woord zegt het al het hoofd op steunt. Wanneer u een relaxstoel bij Velderhof besteld wordt u opgemeten. Om zo te bepalen waar het rustpunt van uw achterhoofd bevindt. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw hoofd op de juiste plek in de hoofdsteun kan rusten. Wanneer u de rugleuning naar achteren heeft, kunt u de hoofdsteun naar voren kantelen. Dat zorgt ervoor dat u comfortabel zit, met voldoende nek- en hoofdondersteuning. Dat is prettig wanneer u liggend wilt lezen of naar de televisie wilt kijken. 

Optimale ondersteuning zorgt er namelijk voor dat u echt even goed tot rust kunt komen. En daarna vol energie weer de dag kan vervolgen, of wanneer u in de avond in de stoel zit daarna lekker kunt gaan slapen. Over slapen gesproken, een neksteun is ook ideaal om uw hoofd in te laten rusten wanneer u even een dutje wilt doen.

Neksteun_blog_1

Wilt u een relaxstoel met verstelbare hoofdsteun gemakkelijk bij u thuis uitproberen?

Maak dan gebruik van onze thuisdemo service. Onze zitsonsulenten nemen uw favoriete relaxstoelen mee zodat ze in uw eigen woonkamer kunt bekijken en vrijblijvend op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisafspraak maken is heel eenvoudig, dit doet u door het thuisdemo aanvraagformulier in te vullen.

Hoe werkt het verstellen van een hoofdsteun?

Een verstelbare hoofdsteun is zowel elektrisch of handmatig te verstellen in de voor u gewenste positie. De elektrische bediening kan worden gecombineerd met een elektrische rugleuning. Met een druk op de knop zet u de hoofdsteun van u elektrische relaxstoel in de juiste stand. De handmatige variant is ook heel eenvoudig. Neem plaats in de relaxstoel en trek met beide handen de hoofdsteun naar u toe.

 

Wat zijn de voordelen van een verstelbare hoofdsteun?

Wanneer u een stoel heeft zonder verstelbare hoofdsteun kunt u te maken hebben met nekklachten. Zeker wanneer u een beetje onderuit wilt zitten, want dan heeft het hoofd niks om op te leunen. Het grootste voordeel is daarom dan ook met een hoofdsteun dat u altijd de juiste ondersteuning ervaart, in elke gewenste positie. Of u het hoofd naar achteren wilt laten leunen om even te liggen, of wanneer u kiest voor een actieve zit, uw hoofd en nek zijn altijd ondersteunt. En dat zit heerlijk kunnen wij vertellen! 

 

Heeft u vragen over relaxstoelen met een verstelbare hoofdsteun? Of andere vragen over onze relaxstoelen? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen op: 0499 729 366.

Benieuwd naar onze collectie relaxstoelen?

Vraag hier onze gratis brochure aan.

Op werkdagen voor 15:00 uur aangevraagd, morgen in uw brievenbus.

  • Inspirerende brochure met het actuele aanbod
  • De perfecte manier om vanuit huis te oriënteren
  • Geheel vrijblijvend een compleet overzicht in uw brievenbus

    Gratis brochure aanvragen

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u