9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Stoel van de maand januari 2023

Stoel van de maand januari is de betaalbare relaxstoel Florance

2 januari 2023
Velderhof stoel van de maand januari 2023

Het nieuwe jaar luiden we graag in met een knaller van een actie. Vorige maand was het de Tirso die deze titel nog droeg en nu is Florance de stoel van de maand januari geworden. Florance is een stoel zonder al te veel toeters en bellen en gewoonweg straalt door zijn eenvoud. Door zijn strakke belijning en een moderne vormgeving. Florance is een goedkope relax fauteuil te noemen en daarom is de timing perfect. Na de dure decembermaand kunnen we een goede stoel aanbieding wel gebruiken! Lees in deze blog alles over relaxstoel Florance. 


Industriële relaxstoel

Florence is een van de bekendste cultuursteden van Europa en daar heeft deze fauteuil zijn naam aan te danken. Het is afgeleid van ‘Florentina' dat Latijn is voor bloei. En laat het nu net zo zijn dat deze stoel de woonkamer laat opbloeien. Florance is een industriële relaxstoel. De dichte armleuningen geven de stoel een stoer karakter. 

Velderhof stoel van de maand Florance

Om het geheel niet te pompeus te maken is er gekozen voor een stervoet. Deze open voet geeft balans en sluit naadloos aan bij het design. De matzwarte kleur van het metaal maakt het helemaal af. Niet alleen is de zwarte stervoet mooi om te zien, het is ook nog eens ontzettend praktisch. Een relax fauteuil met draaivoet zorgt er namelijk voor dat u kunt ronddraaien in de kamer. Op deze manier hoeft u niks te missen van wat er om u heen gebeurt. Met een draaicirkel van 360 graden zorgt u ervoor dat u nooit meer hoeft te schuiven met de stoel. 

Wilt u de Florance of onze andere relaxstoelen gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Probeer dan kosteloos onze thuisdemonstratie service!  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de Florance zit en direct zien hoe de stoel in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

stoel_van_de_maand_Florance-1140x6255

 

Kies u voor een stoel van leer, of stof?

Een leren bekleding geeft een robuust uiterlijk aan de stoel. Kiest u liever voor een andere uitstraling? Dan kunt u ervoor kiezen om de stoel te bekleden met stof. Populaire kleuren voor dit model zijn antraciet, zwart, bruin en taupe. 

 

Verstelbare hoofdsteun of nekkussen?

Om uw hoofd en nek zo goed mogelijk te ondersteunen is er een mogelijkheid voor een verstelbare hoofdsteun of een nekkussen. Het hoofdsteun kunt u heel gemakkelijk in de gewenste positie zetten. Het nekkussen is een kussen dat altijd op zijn plek blijft door middel van een loodje. Dat is makkelijk, want zo hoeft u niet steeds bij het verplaatsen het kussen weer op zijn plek te leggen. Het kussen kan in hetzelfde materiaal en kleur als de stoel, zo vormt het een geheel.

 

stoel_van_de_maand_Florance-1140x6259


De relaxstoel laten uitvoeren met sta-op functie

Kost het u steeds meer moeite om uit de stoel op te staan? En is het lastig om uw evenwicht te bewaren bij het plaatsnemen? Dan is het wellicht een idee om de Florance te laten uitbreiden met de sta-op functie. Met een druk op de knop brengt de sta-op stoel Florance u omhoog, zodat u moeiteloos en veilig kunt opstaan. Dat zorgt voor extra veilig gevoel, zodat u nog meer ontspannen kunt genieten van deze fijne comfortstoel! 

 

Wilt u de Florance graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar de Florance, maar ook naar de rest van onze collectie? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe stoel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u