9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Moderne bankstellen

Top 3 moderne bankstellen

21 februari 2023
Moderne bank

Bij een moderne bank met relaxfunctie wordt vaak gedacht aan strakke en oncomfortabele bank. Mooi - dat wel - maar daar is dan ook alles mee gezegd. Bij Velderhof willen we u kennis laten maken met onze relaxbanken. Dit zijn banken in een modern jasje, maar ze zijn ook nog eens heel prettig om op te zitten. Of om op te liggen, want dat kan ook heel goed met de relaxbank. Heerlijk ontspannen met de benen omhoog genieten.  

 

De voordelen van een moderne relaxbank

Een relaxbank gaat jaren mee, daarom is het van belang dat het ontwerp ook met de tijd meegaat. Een moderne relaxbank kent een of meerdere voordelen:

  • Veelzijdig
  • Optimaal zitgenot
  • Zithoogte en -diepte aan te passen
  • Verstelbare hoofdsteun
  • Gemaakt van de allerbeste materialen
  • Modern vormgegeven

 

Moderne-relaxbank-Willeke

1. De Willeke Alberti Relaxbank

De Willeke Alberti Relaxbank is ontstaan door onze bijzondere samenwerking met Willeke Alberti. Waar zij met haar prachtige carrière ervoor zorgt dat iedereen kan genieten, doet de gelijknamige bank hetzelfde. De Willeke bank is verkrijgbaar in verschillende maten, zo weet u zeker dat er voor iedereen plaats in op deze mooie comfortbank. Tevens heeft u de mogelijkheid om verstelbare hoofdsteunen aan de bank toe te voegen. Zo zit u in iedere houding even ontspannen.  Niet alleen brengt deze moderne bank veel zitcomfort, deze bank is ook prachtig om te zien. De strakke belijning en hoogwaardige afwerking maken het plaatje compleet. 

 

Wilt u onze relaxbanken gemakkelijk gratis thuis uitproberen?

Maak dan kosteloos gebruik van onze thuisdemonstratie service.  Zo kunt u gemakkelijk en  vrijblijvend testen hoe de bank zit en direct zien hoe het in uw woonkamer staat. Een thuisafspraak maakt u eenvoudig door het thuisdemo aanvraag formulier in te vullen.

Trente-relaxbank-modern

2.  Een ruime hoekbank of liever een 2-zits seniorenbank?

Dat is allemaal mogelijk met relaxbank Trente! Deze moderne leren relax bank is een modulaire bank. Dit houdt in dat  de bank op verschillende manieren samengesteld kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een fijne hoekbank maken door er een lounge element aan toe te voegen, u kunt ervoor kiezen om de bank in een U-vorm te plaatsen of ga voor een 2-zits seniorenbank. In welke vorm u de bank ook kiest, met Trente creëert u een woonkamer van nu met een prachtige moderne bank. 

Moderne-seniorenbank-Enza

3. Zelf de zitdiepte bepalen met de moderne senioren bank Enza

Met seniorenbank Enza zit u altijd in uw favoriete zithouding. We hebben het over een seniorenbank, omdat deze bank erg geschikt is voor senioren. Dat is omdat u met deze bank de zitdiepte kunt verstellen. Dit is voor mensen die wat moeilijker ter been zijn en moeite hebben met opstaan uit de bank ideaal. Dit neemt niet weg dat deze moderne bank voor iedereen geschikt is. Deze veelzijdige bank heeft de mogelijkheid om uit te breiden met de relaxfunctie. Hierbij kunt de rugleuning naar achteren kantelen. Op deze manier kunt u heerlijk achterover geleund ontspannen zitten en genieten van een momentje voor uzelf!  

 

Laren_meubelwinkel

Wilt u onze collectie graag in de winkel zien?

Kom dan bij ons langs, er is altijd een winkel in de buurt. Bent u benieuwd naar onze collectie relaxbanken en fauteuils? Maak dan een winkel afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven u graag deskundig advies bij uw zoektocht naar een nieuwe zitmeubel. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon zo naar binnen te lopen. Bekijk hier onze winkellocaties.

 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

 

Ook interessant voor u